Ο Νίκος Ξανθόπουλος έστησε στο ραντεβού…τον Άγιο Πέτρο – Όλη η αλήθεια για την υγεία του

720_556109_9553823531-84029f11fc9e4229

Ο αγαπημένος Νίκος Ξανθόπουλος έγραψε στη σελίδα του στο facebook με χιούμορ «το ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο…ανεβλήθη«. Αυτό προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές του που αφενός του εύχονταν περαστικά, αφετέρου ρωτούσαν τι του συνέβη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o 83χρονος ηθοποιός, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό ερμηνεύοντας τον ρόλο του φτωχού και κατατρεγμένου λαϊκού ήρωα, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο από τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι ευτυχώς ήταν μαζί του την ώρα που η καρδιά του… λύγισε.

Η αγωνία τους υπήρξε πολύ μεγάλη και οι ώρες που ακολούθησαν τη μεταφορά του καλλιτέχνη στο νοσοκομείο ήταν κρίσιμες. Ωστόσο, οι γιατροί έπεσαν πάνω στον αγαπημένο ηθοποιό (που «πήγε και ήρθε»), έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τι λέει η σύζυγός του

Πλέον ο Νίκος Ξανθόπουλος αναρρώνει στο κτήμα του, στην Παιανία, κοντά στην οικογένειά του, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του. Φύλακας-άγγελός του αυτές τις δύσκολες στιγμές στάθηκε και στέκεται η σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία μετρούν 50 χρόνια κοινής ζωής.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου τώρα! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» μας είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Και πράγματι, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αισθάνεται πολύ καλύτερα και ανακουφισμένος από την εξέλιξη της υγείας του, τόσο που κάνει πλέον χιούμορ με τη γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Γι” αυτό, άλλωστε, έκανε και την παραπάνω ανάρτηση στο facebook, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Ξανθόπουλος ζει μόνιμα στο 40 στρεμμάτων κτήμα του στην Παιανία, το οποίο έφτιαξε με πολύ μεράκι και αγάπη. Μάλιστα, στο status του στο facebook -το οποίο μοιάζει να είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος του με τον έξω κόσμο- δηλώνει αγρότης. Βγάζει το δικό του κρασί και ασχολείται με τη γη.

Ο καλλιτέχνης, με τις ταινίες του οποίου μεγάλωσαν και έκλαψαν γενιές και γενιές, φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή ζωή του και μόνο μέσα από αναρτήσεις του στο facebook μιλά για τους δικούς του ανθρώπους, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, τα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη