Οι Αμερικανοί στέλνουν 3 πασίγνωστους Ελληνες πολιτικούς στη φυλακή;

american-embassy

Για βόμβες που θα εκραγούν, από στιγμή σε στιγμή, κάνουν λόγο μερακλήδικοι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν οι οξυδερκείς, δύο πασίγνωστα ονόματα του χώρου της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλο που συγκλόνισε την Ελλάδα στο χώρο της Υγείας.

Εκτός από τους 2 νεοδημοκράτες είναι δεμένο και το όνομα Πασόκου.

Την ίδια στιγμή τουλάχιστο 6 εκατ. ευρώ εντοπίσθηκαν σε λογαριασμό προσώπου που εμπλέκεται σε μια άλλη σκοτεινή υπόθεση που άφησε άναυδη την κοινή γνώμη και τις γηραιές κυρίες της Φιλοθέης όταν έσκασε για πρώτη φορά.


Από το Μαξίμου ισχυρίζονται ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τα στοιχεία και για τις δύο υποθέσεις που αφορούν τα δύο ηχηρά ονόματα (πασίγνωστα) του χώρου της ΝΔ και το έτερο όνομα του μερακλή Πασόκου.

Οσο αφορά τα εκαταμμύρια που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό προσώπου που εμπλέκεται σε σκοτεινή υπόθεση κι εδώ οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές διαμηνύουν από το Μαξίμου και την ίδια στιγμή ανοίγουν σαμπάνιες στην υγειά του Ντόναλντ Τραμπ και της Μοσάντ.

Κι αν ως εδώ έχει λόγους να το γλεντάει το Μαξίμου, η συνέχεια θα είναι μάλλον δυσάρεστη για υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με επιχειρηματία των κατασκευών και όχι μόνο ο οποίος βρίσκεται πλέον στο έλεος της Δικαιοσύνης.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν στα πάνω του και επί διακυβέρνησης Καραμανλή και μοίραζε βίλες αφειδώς στο “ευρύτερο περιβάλλον” της εποχής. Αυτά σύφωνα με πληροφορίες που εμπλουτίζονται διαρκώς τις τελευταίες ώρες.

Τα καλύτερα έρχονται…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη