Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών λόγω Σκοπιανού

720_557633_f0bc31b9c0-9b947ba612bb7ae3

Βόμβα» έριξε μέσω του Realfm 97,8 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Σκοπιανού.

«Του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει την διαπραγμάτευση με δεδομένο το όνομα της Μακεδονίας, έπρεπε να πάμε από μηδενική βάση» δήλωσε ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο.

 


«Κατάλαβα ότι είναι δεδομένο το όνομα με το συνθετικό «Μακεδονία» και μου είπε ότι οι Αμερικανοί, από τη μία πλευρά, θέλουν να κλείσει το θέμα άμεσα, ενώ οι Ρώσοι θέλουν να μείνει ανοικτό το θέμα για να παίξουν ρόλο στην περιοχή» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά στις εκλογές, ο κ.Λεβέντης είπε ότι, σύμφωνα με όσα του είπε ο Πρωθυπουργός, έχει την πρόθεση να κάνει εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν νωρίτερα λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.

Ακούστε το ηχητικό

Όπως ανέφερε στην εκπομπή των Άκη Παυλοπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 , ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής, ανώτατη κυβερνητική πηγή διαψεύδει ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βασίλη Λεβέντη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη