Γκρεμιστε τα τειχη Παλτά στα χιόνια

RTEQ2P7H6u1EsUGZ8c7m-1024x628

Eπηρεασμένος από την επέτειο 3 χρόνων του Σύριζα στην εξουσία και από τις Απόκριες που πλησιάζουν ο άχαστος υπ. Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς φόρεσε το πλατύγυρο καπέλο του και γλίστρησε με άνεση μπαλαρίνας στα χιόνια του Νταβός.

Τα πανάκριβα παλτά της ελληνικής αντιπροσωπείας που έδωσε ηρωική μάχη με τους Σκοπιανούς είναι η ελάχιστη ανταμοιβή που μπορούν να προσφέρουν οι Ελληνες άστεγοι που κοιμούνται στα παγκάκια στους εθνικούς ήρωές μας.

Είναι να απορείς πάντως πως με τόσο βαριά παλτά μπορούν και κάνουν με άνεση τόσες κωλοτούμπες στον αέρα ώστε να μην τους προλαβαίνει ούτε το ταχύμετρο. Μόλις χθες ο Φίλης έκοψε την ανάσα του πλήθους με την εντυπωσιακή εναέρια κωλοτούμπα του υπέρ του Ιερώνυμου. Δεν τους προλαβαίνεις. Πρόκειται για μαέστρους της κωλοτούμπας που μόνος ένας γυμνός καουμπόι του pole dancing θα μπορούσε να τους ανταγωνισθεί επάξια.

To αμέσως επόμενο διάστημα μάλιστα οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του 2015 θα είναι καταιγιστικές καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης που διαθέτει και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ομιχλώδους εκείνης περιόδου προανήγγειλε την δημιουργία κόμματος. Οι Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Αλαβάνος (κι αυτός θα κάνει κόμμα) ετοιμάζονται να διαμοιράσουν τα ιμάτια του Σύριζα καθώς άρχισε ήδη η αποψίλωση της προσωπικότητας του Αλέξη Τσίπρα. Hδη ο Βαρουφάκης υποστήριξε ότι ο Τσίπρας παραβίασε την εντολή του ελληνικού λαού.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη