Τι ζήτησε ο Τούρκος αξιωματικός μετά τη χορήγηση ασύλου – Τι λέει ο δικηγόρος του – ΒΙΝΤΕΟ

720_553159_eb22b4eec9-9607d3dd6a70e38b

Με την οικογένεια του ήθελε να επικοινωνήσει ο Τούρκος αξιωματικός που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απόφαση που έλαβε η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου με την οποία του παρέχεται άσυλο.

«Δεν το πιστεύω, θέλω να μιλήσω με την οικογένεια μου. Είναι περίεργο που χωρίζομαι με τους υπόλοιπους επτά» είπε μεταξύ άλλων ο Τούρκος συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου με το οποίο οι οκτώ στρατιωτικοί κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.


Ο Τούρκος στρατιωτικός σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενείται στην Αθήνα από φιλικά του πρόσωπα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει τα έγγραφα του ασύλου που θα του επιτρέπουν να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος υπεράσπισης των οκτώ Τούρκων, Όμηρος Ζέλιος, θεωρεί πως η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί προπομπό και για τους υπόλοιπους επτά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°