Σκηνές ροκ σε ταβέρνα της Πάτρας – Η ιδιόχειρη σημείωση πάνω στον λογαριασμό που έβαλε φωτιά – ΦΩΤΟ

720_549984_a9f0f234e5-9fdbae4780022e93

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν σε ταβέρνα στην Πάτρα, όταν έφτασε η απόδειξη στο τραπέζι μιας παρέας.
Η παρέα των νεαρών παρήγγειλε ποτά και φαγητά, και αφού ολοκλήρωσαν το δείπνο τους, ήρθε ο λογαριασμός. Υπήρξε μία απόδειξη 28,5 ευρώ και ένα δελτίο παραγγελίας 35 ευρώ, καθώς προφανώς θα είχαν πάρει και κάποια άλλα είδη που προστέθηκαν αργότερα.

Και ενώ πλήρωσαν και ήταν έτοιμοι να φύγουν, ο καταστηματάρχης τους δηλώνει πως έπρεπε να πληρώσουν… 70 ευρώ αφού το κατάστημά του έχει… ελάχιστη κατανάλωση! Μάλιστα έγραψε με το χέρι του στο δελτίο παραγγελίας «Ε.Κ. 70 ευρώ» αγνοώντας φυσικά τη νόμιμη απόδειξη.

Η παρέα αντέδρασε, δηλώνοντας ότι θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί για το ότι το κατάστημα έχει «ελάχιστη κατανάλωση» και ότι θα έπρεπε να είχε κοπεί και η σχετική απόδειξη. Κάποια στιγμή τα μέλη της παρέας αποχώρησαν, όμως ο καταστηματάρχης επέμενε. Βγήκε έξω και έσπρωξε μία κοπέλα. Τότε «άναψαν» τα αίματα και όλοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ο «νταής» καταστηματάρχης άρχισε να ζητά συγγνώμη και να προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για να μην καταλήξει στο αυτόφωρο.

Τελικά, οι πελάτες αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στο περιστατικό και κανείς δεν υπέβαλε μήνυση.
720_549984_a9f0f234e5-9fdbae4780022e93

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη