«Καλό ταξίδι αγγελούδι μου Μυρτώ…» Τα συγκλονιστικά μηνύματα των συγγενών της συζύγου του μακελάρη

720_551312_b7b37ce0a0-9980ec54cde609a4

Φίλοι και συγγενείς της 49χρονης γιατρού που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό σύζυγό της στην οικογενειακή τραγωδία των Αγίων Αναργύρων δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τα μηνύματά τους στα social media συγκλονίζουν και αποτυπώνουν το θρήνο και την έκπληξή τους για το μακελειό που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της οδού Ευρυπίδου.

«Πέρα από την αλήθεια που βλέπεις, πέρα από την αλήθεια που ακούς, που διαβάζεις που αισθάνεσαι πέρα από την αλήθεια του θύτη και του θύματος υπάρχει και μια άλλη αλήθεια, όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όρια του και ο χρόνος χάνει τη σημασία του, όταν η στιγμή γίνεται μια ολόκληρη ζωή μια λεπτή κόκκινη γραμμή και όλα ενώνονται και το τέλος συναντάει την αρχή αυτός είναι ο κόκκινος κύκλος… από την ομώνυμη σειρά …καλό ταξίδι θεία Βάσω καλό ταξίδι Ελενίτσα, καλό ταξίδι αγγελούδι μου Μυρτώ……», έγραψε η συγγενής των θυμάτων, Β.Κ.

Ανάλογη ήταν και η ανάρτηση της εξαδέλφης της 49χρονης, η οποία έγραψε: «Καλό ταξίδι Βάσω, Ελένη, Μυρτώ! Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές σας στη γειτονιά των αγγέλων, κοντά στους αγαπημένους σας! Ενωμένοι και απαλλαγμένοι από τις δοκιμασίες και τους πόνους, ελεύθερες στην αγκαλιά του Χριστού!»

551312_22df4bfc9e-93a7fe630cb7342b

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη