Καί η Ελλάδα κύριοι?

kai-i-ellada-

Διανύουμε, ίσως, τη χειρότερη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας. Η χώρα στην κυριολεξία βρίσκεται στα χέρια των ευσυνείδητων πολιτών, οι οποίοι παρά τα άδικα μέτρα που συνεχίζουν να βαραίνουν τις πλάτες τους, αρνούνται να σταματήσουν να δίνουν το αίμα τους για τη σωτηρία της πατρίδας.

Την ίδια στιγμή είμαστε αντιμέτωποι με την τραγική ανικανότητα των πολιτικών μας ταγών, οι οποίοι ανήμποροι να διαχειριστούν την κρίση έχουν παραδοθεί πλήρως στις ορέξεις των κορακιών. Η μόνη τους… διέξοδος είναι οι αντοχές του λαού στην κρατική αφαίμαξη.

Στο μεταξύ, εναλλάσσοντας μεταξύ τους την εξουσία, προσπαθούν μόνο να στήσουν ή να διατηρήσουν τα προσωπικά τους φέουδα, στελεχωμένα από κολλητούς, διαπλεκόμενους, δημοσιοκάφρους, γκόμενες κλπ.

Πατάνε πάνω στο φιλότιμο του λαού, νομίζοντας ότι θα τον εμπαίζουν εσαεί.

Επιδίδονται αμφότεροι σε ένα ιδιότυπο θέατρο του παραλόγου και μοιάζουν σαν δυο φαλακρούς που τσακώνονται για μια χτένα.

Οι μεν φορώντας τον μανδύα της… προοδευτικής αριστεράς προσποιούνται ότι καθαρίζουν την κόπρο του Αυγείου της μεταπολιτευτικής περιόδου φορολογώντας τους πλούσιους, τσακίζοντας τη διαπλοκή, προσπαθώντας να δώσουν την εξουσία στο λαό.

Στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να βολεύουν τους δικούς τους, να ξηλώνουν την παλιά διαπλοκή εδραιώνοντας τη δική τους, να ξεζουμίζουν τους συνταξιούχους και να συνθλίβουν τη μεσαία τάξη μέσω της αβάσταχτης φορολαίλαπας.

Οι δε πανικόβλητοι που έχασαν την εξουσία προσπαθούν με την… καρατομημένη διαπλοκή και τα συμφέροντα που νέμονταν τον τόπο για 40 χρόνια να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ωστόσο ο σανός που μοιράζεται εις τον ταλαίπωρον λαόν δεν είναι δύσπεπτος όπως ο αριστερός, αλλά φιλελεύθερος και πιο εύπεπτος. Μάλλον κατ’ ευφημισμό φιλελεύθερος είναι όπως ο αριστερός, απλώς η διαφορά έγκειται στο ότι αυτοί θα σώσουν την πατρίδα μειώνοντας τη φορολογία. Μα έτσι κι αλλιώς θα μειωθεί η φορολογία σύντροφοι ή καλύτερα θα καταργηθεί καθώς δεν θα μείνει σάλιο… Τι άλλο να μας πάρετε;

Εκεί αυτοί επιμένουν. «Σας σώσαμε μία φόρα και θα σας ξανασώσουμε με την ίδια επιτυχημένη συνταγή», μας λένε. Εντάξει αδέρφια, δεν αντιλέγουμε, το 14’ ήμασταν καλύτερα. Άλλωστε το έχουμε παραδεχτεί πολλάκις κι εδώ από το Antinews. Έχουμε εμπεδώσει πλέον την… ειδοποιό διάφορα μεταξύ «φιλελεύθερων» και «αριστερών». Με… φιλελευθερισμό ήμασταν μέσα στα κακά και αναπνέαμε με καλαμάκι, ενώ με… κομμουνισμό κοντεύουμε να πάθουμε ασφυξία.

Για να είναι πιο πιστευτό το δούλεμα, οι σωτήρες μας ρίχνουν και κανένα καυγαδάκι στη Βουλή, με τους παλιούς να κατηγορούν τους νέους για διαπλοκή και ρεμούλες λες και προέρχονται από παρθενογένεση.

Κι ο ταλαίπωρος λαός, ανήμπορος συνεχίζει να επενδύει τις ελπίδες του στους φαλακρούς που τσακώνονται για την χτένα.

Μάταια όμως ευελπιστεί να δει φως στο κατάμαυρο τούνελ γιατί απλώς το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.

Η χώρα έχει γίνει επισήμως αποικία και θα χρειαστεί τουλάχιστον μια δεκαετία για να αντικρίσει έστω κι ένα αχνό φως στο βάθος του τούνελ.

Ακούγεται ότι κακές γλώσσες εκ δυσμάς ορμώμενες, δηλώνουν πλήρη ικανοποίηση από την πορεία του σχέδιου «υποδούλωση της Ελλάδας».

Δεν περίμεναν, λέει, τέτοια επιτυχία στην εκτέλεση…

Σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες το σχέδιο είχε ως εξής:

Βασικός στόχος ήταν να αποκλειστεί η Ελλάδα από τις αγορές και να δημιουργηθεί μία τεχνητή κρίση που θα εγκλώβιζε τη χώρα χειροπόδαρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μακρινό 2009, είχε έρθει μία μεγάλη πολυεθνική και πρόσφερε 70 δισ. για την απόκτηση του Ελληνικού και την μετατροπή του σε ένα τεράστιο πάρκο διασκέδασης. Όταν τα κοράκια που επιβουλεύονταν το φιλέτο – Ελλάδα αντιληφθήκαν το γεγονός, της τράβηξαν το αυτί λέγοντάς της να αναστείλει την επένδυση καθώς υπάρχουν άλλα σχέδια για τον έρμο τούτο τόπο. Η πολυεθνική αποχώρησε και λίγο μετά ακολούθησαν τα γνωστά ευτράπελα. O στόχος των κορακιών είχε επιτευχθεί.

Ποιος ήταν αυτός; Να κατακρημνίσουν την αξία του οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα, ώστε να έρθουν μετά και να το αγοράσουν μπιρ παρά.

Μέχρι στιγμής το σχέδιο βαίνει καλώς, απλώς έχουν μείνει κάποιες… λεπτομέρειες.

Δεν τους αρκεί ότι κατάφεραν να δεσμεύσουν το φιλέτο για 100 χρόνια, έχοντας εξευτελίσει την αξία του και τα εργατικά χέρια που θα χρησιμοποιήσουν για να το οργώσουν. Θέλουν και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό. Να μην τους ζητάνε πολλά οι φαλακροί με την χτένα όταν θα αποφασίσουν να το εκμεταλλευτούν.

Εν ολίγοις, απέκτησαν φτηνή γη, φτηνά εργατικά χέρια και τους μένει η χαμηλή φορολογία. Και τότε θα έρθει η περιβόητη ανάπτυξη.

Καταλάβατε τώρα γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν αφήσει να υπάρξει ανάπτυξη; Καταλάβατε γιατί μπήκαμε πραγματικά στα μνημόνια;

Αυτοί πάντως που το έχουν καταλάβει σίγουρα είναι ο φαλακροί με την χτένα.

Γνωρίζουν ότι το οικόπεδο είναι πουλημένο και προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι από την πίτα, κοροϊδεύοντας τον λαό που συνεχίζει να αιμορραγεί για τη χώρα, ότι θα τον λυτρώσουν από τα βάρη του.

Και η Ελλάδα τι θα απογίνει θα αναρωτηθούν κάποιοι. Ό,τι ήταν τα τελευταία 200 χρόνια είναι η απάντηση αδέρφια. Έκτος αν νομίζετε πως ήμασταν λεύτεροι…

Συνωμοσιολογίες… θα πουν ορισμένοι. Η πραγματικότητα σας διαψεύδει… απαντάμε.

Μακάρι να κάνουμε λάθος…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°