«ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ», ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ

astynomikos_simitis-768x534

Το ασύλληπτο έγκλημα και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό επιχειρούν άπαντες να εξηγήσουν, περιγράφοντας το προφίλ του αστυνομικού που σκότωσε όλη την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε στους Αγίους Ανάργυρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 42χρονος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και ήσυχος άνθρωπος ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα στον χώρο εργασίας του αλλά και στη γειτονιά του.

Ωστόσο, συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ περιγράφει μια άλλη εικόνα του φερόμενου ως δολοφόνου από αυτήν που έχουν περιγράψει μέχρι στιγμής συνάδελφοι και γείτονες.

Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, περιέγραψε τον 42χρονο αστυνομικό ως άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης. «“Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’, έλεγε στη γυναίκα του. Ο “κοντός” ήταν ο Σημίτης», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον ως «ψυχοπαθή» που κόμπαζε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό.

«Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ηθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Ολο λεφτά ζητούσε!».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη