Παναγιωτης Κουρουμπλης 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ, 3 αυτοκίνητα

kouroumplis065_img_91661475002090-1024x683

Το κείμενο που ακολουθεί έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο μετά τις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του 2015. Για αυτονόητους λόγους επέστρεψε δυναμικά τα τελευταία 24ωρα και ταξιδεύει εκ νέου στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία.

“ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;;;. ΠΕΙΝΑΣ;;;. ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;;;. ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;. ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ”

“18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής,

ανεπάγγελτος. 3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος.. κι είναι και τυφλός.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. Με 19 (!) ακίνητα.. μλκας είναι να τα πληρώσει ;

Νικόλαος Βούτσης..12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά) .Αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (’80-’85). Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το ’86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το ’87-’91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του ’93.

Βαλαβάνη Όλγα – Νάντια .15 ακίνητα..800 χιλιάρικα καταθέσεις στο εξωτερικό..μετοχές.3 αυτοκίνητα. Φτώχια καταραμένη..

9 ακίνητα η Ρένα Δούρου, με ‘κανα δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο.. Πότε πρόλαβε;

6 ακίνητα , 100 χιλ. στην Τράπεζα ο Κουράκης

7 ακίνητα, 100 χιλ. καταθέσεις Κοντονής Χαράλαμπος –Σταύρος

10 ακίνητα 100% δικά του , συνδικαιούχος σε καμμιά 25ριά άλλα, Κριτσωτάκης Μιχαήλ.

11 ακίνητα.500 χιλ. καταθέσεις μετρητά . πάνω από 800 χιλ. σε μετοχές και ομόλογα.. Δημήτρης Παπαδημούλης (επάγγελμα λέει.. μηχανικός)!!!

12 ακίνητα .Αλέξης Μητρόπουλος..

11 ακίνητα , εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο, 100 χιλ. λίρες στην NATWEST, η Θεανώ Φωτίου.. πανεπιστημιακός , πρωτεργάτρια του πανεπιστημιακού κινήματος, από την εποχή της απεργίας των 100 ημερών του ΕΔΠ μέχρι τους πρόσφατους αγώνες ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16 και την εφαρμογή του νόμου Διαμαντοπούλου για τα πανεπιστήμια.

11 ακίνητα, 100 χιλ. στην τράπεζα .Αλεξόπουλος Απόστολος. καθηγητής Πανεπιστημίου με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο του Πανεπιστημίου και των Γεωτεχνικών. Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, και πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών…

5 ακίνητα ολοδικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7 , καμμιά 100ριά χιλιάρικα στην τράπεζα σε Ευρώ και δολάρια..Καφαντάρη Χαρούλα.. συνταξιούχος της Εθνικής.

4 ακίνητα 100% δικά της, συνδικαιούχος σε άλλα 7 .(πάλι το μαγικό 11).. Βασιλική Κατριβάνου.. ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων. Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια ομάδων εστιάζεται στην ενδυνάμωση μειονοτικών ομάδων και πληθυσμών που βρίσκονται σε αντιξοότητα, όπως με ΜΚΟ στην Chiapas του Μεξικού και με γυναίκες στην Παλαιστίνη…

8 ακίνητα . Γεροβασίλη Ολγα.. γιατρός

11 ακίνητα .. Χατζηλάμπρου Βασίλης τεχνικός νοσοκομείου – συνδικαλιστής.. Ένας απλός νοσοκομειακός υπάλληλος με 11 ακίνητα!!!…

8 ακίνητα ..Καραγιαννίδης Χρήστος. ιδιωτικός υπάλληλος – συνδικαλιστής!

5 ακίνητα δικά του.. συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5% .Γάκης Δημήτριος , υπάλληλος ΟΤΕ.. πρώην μέλος του ΚΚΕ.. Δημόσιος υπάλληλος με 23 ακίνητα;… ΘΑΥΜΑ.ΘΑΥΜΑ!

8 ακίνητα..350.000 καταθέσεις .Αποστόλου Ευάγγελος.. Υπάλληλος Αγροτικής. Κομματόσκυλο

5 ακίνητα .. Γεωργοπούλου – Σαλτάρη Έφη, Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης. Μια απλή καθηγήτρια έφτιαξε 5 ακίνητα!!!..

5 ακίνητα..Διακάκη Μαρία. Φαρμακοποιός.

2 ακίνητα..400.000 σε μετοχές..50.000 μετρητά. Αμανατίδης Ιωάννης δάσκαλος .. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ … Δάσκαλος με 450.000 ζεστά ευρώπουλα!!!

11 ακίνητα..Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Έμπορος – Συνδικαλίστρια – πρώην μέλος ΚΝΕ – ΚΚΕ

5 ακίνητα ..συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.Γαϊτάνη Ιωάννα. Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος και τα Μέτρα Λιτότητας.

5 ακίνητα..Μαρία Τριανταφύλλου. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνδικαλίστρια .πρώην μέλος της ΚΝΕ.

5 ακίνητα δικά του.συνδικαιούχος σε άλλα 8.Δημήτρης Κοδέλας, Γεωπόνος.. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα

12 ακίνητα ..Χρήστος Μαντάς, Γιατρός – Ψυχίατρος – Συνδικαλιστής

17 ακίνητα ..Νίκος Μιχαλάκης. Αγροτικός γιατρός – Συνδικαλιστής.. Άλλο ΘΑΥΜΑ…Αγροτικός γιατρός με 17 ακίνητα..αλλά…

16 ακίνητα ..Στέφανος Σαμοΐλης. Αρχιτέκτων – μηχανικός – δημοτικός σύμβουλος.

Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα… Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Σπούδασε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου.

Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα..Νίκος Συρμαλένιος. Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών…Συνδιακαιούχος σημαίνει οτι έχει γράψει το υπόλοιπο ποσοστό στα παιδιά του..Κι άλλος δημόσιος υπάλληλος λοιπόν με 17 ακίνητα!!!

11 ακίνητα..500.000 καταθέσεις..380.000 ξένα αμοιβαία. Σταθάκης Γεώργιος… Α

18 ακίνητα ..Κωστής Δερμιτζάκης. Φαρμακοποιός – συνδικαλιστής..

6 ακίνητα ..150.000 καταθέσεις.. Γιάννης Δραγασάκης.. Για συριζαίικα δεδομένα. φτωχός…

8 ακίνητα…Θανάσης Πετράκος. Μαθηματικός…αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα..Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

7 ακίνητα.. Αιχάν καρά Γιουσούφ. Οδοντίατρος – συνδικαλιστής μειονότητας..

13 ακίνητα…Αφροδίτη Σταμπουλή. Γυναικολόγος.. συμμετείχε στο κίνημα των καταλήψεων κατά του Ν. 815 ενταγμένη στη Β’ Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Είναι μέλος της ΑΚΟΑ, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής Κίνησης «Διάβαση Πεζών».

Oι αγώνες τώρα..??.. δικαιώνονται !!!!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη