Μπουχτίσαμε Περιστέρα αυτό το τριήμερο

ti-tou-leipei-tou-psoriari-

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα περισσότερα ελληνικά sites αλλά και σε αρκετές εφημερίδες θα διαπιστώσει ένα εξωφρενικό γεγονός. Την αποθέωση της… κλειδαρότρυπας στα ρεπορτάζ των πολιτικών.

Για παράδειγμα, στο ταξίδι του Τσίπρα στην Ουάσιγκτον, αν δεν υπήρχαν ταF-16 να καλύψουν επικοινωνιακά όλο το ταξίδι, πρώτη είδηση για εμάς θα ήταν η… Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τη μια φωτογραφίες από τις επισκέψεις που έκανε. Το κόκκινο φόρεμα που φορούσε κι εντυπωσίασε τους Αμερικανούς, μετά το λιτό λευκό και το μαλλί που το έφτιαξε κάπως και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ένα κανάλι διαπίστωσε ότι η Μπέτυ κοίταζε με τρυφερότητα τον Αλέξη Τσίπρα κι ένα άλλο ότι παρατηρούσε με προσοχή και μάλιστα… έκανε κι ερωτήσεις.

Άλλοι έψαξαν να βρουν ποιος την ράβει κι άλλοι ότι οι υπέρλαμπρες γόβες της κόστισαν 500 ευρώ και βάλε. Μπουχτίσαμε Περιστέρα αυτό το τριήμερο κι ευτυχώς που δεν ήταν η Μελάνια στο Λευκό Οίκο γιατί τότε την είχαμε βάψει. Θα γίνονταν συγκρίσεις μέχρι και για την… δαντέλα πάνω στο τζάκι, ποια είναι πιο κομψή, ποια είναι πιο λιτή, κι ένα σωρό άχρηστες αηδίες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, ειδικά τους Έλληνες εκείνους που μετράνε τα ρέστα τους να βγάλουν κι άλλο μήνα.

Βάζουμε και στοίχημα ότι στα Σαββατοκυριακάτικα έντυπα θα δούμε πλήθος φωτογραφιών κι εκτενή ρεπορτάζ από την… γυναικεία πλευρά του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Είναι αυτή η «κομψή» διάσταση του ρεπορτάζ της κλειδαρότρυπας. Γιατί, τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι. Να μη μάθει ότι το 12ποντο της Μπέτυς κοστίζει όσο ένας ή δύο μισθοί στην Ελλάδα της κρίσης;

Και πόσο βολεύει αυτό το σύστημα τους πολιτικούς. Να ασχολούμαστε με την Πρώτη Κυρία, να διαβάζουμε για το φιλανθρωπικό τους έργο, για την κοινωνική δράση τους. Για το πόσο έξυπνη ή σέξι είναι, για το πόσο ετοιμόλογη και άλλες τέτοιες ανοησίες που απευθύνονται περισσότερο σε 8χρονα.

Δεν τις χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες βρε παιδιά. Δεν τις έχουμε ανάγκη. Βαρεθήκαμε αυτό το «ανθρώπινο πρόσωπο» του Αλέξη. Μπορεί να κάνει τη δουλειά που του ανατέθηκε; Όλα τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη