ΣΥΓΚΟΝΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: «Εβλεπα ανθρώπους με καμμένα πρόσωπα»!

londongynaika

Τον τρόμο έζησε για ακόμα μια φορά το Λονδίνο το πρωί της Παρασκευής, σημειώθηκε έκρηξη σε βαγόνι του μετρό στο Parsons Green του Δυτικού Λονδίνου.

Το «Star» επικοινώνησε με την Ελένη Καραμπάση, Ελληνίδα που ζει, εργάζεται στο Λονδίνο, και βρέθηκε στον σταθμό λίγο μετά την επίθεση:

«Ήμουν εκεί αφότου έγινε το χτύπημα. Από ότι είπανε, υπήρξε κάποια συσκευή μέσα στο βαγόνι του τρένου που ήτανε αυτοσχέδια βόμβα. Το βαγόνι πήγαινε προς το κέντρο της πόλης και τότε έγινε η έκρηξη. Εγώ πήγαινα στη δουλειά μου και έτσι βρέθηκα στο σταθμό εκείνη την ώρα. Ήταν πάρα πολλά ασθενοφόρα στο χώρο, άνθρωποι πεσμένοι στο δρόμο με καμμένα πρόσωπα, γενικά επικρατούσε ένας πανικός. Ο σταθμός φυσικά έκλεισε, καθώς και όλη η γραμμή προς το Wimbledon. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, ο σταθμός έκλεισε κατευθείαν και η Αστυνομία έδιωχνε τον κόσμο που ερχόταν, δε μας άφηνε να πάμε κοντά. Εγώ προσωπικά είδα 5 άτομα πεσμένα στο δρόμο».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Η εικόνα που έχω να σας δώσω είναι χάος, πραγματικά ένα χάος. Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που είδα. Όταν ξυπνάς για να πας στη δουλειά σου και βλέπεις κάτι τέτοιο σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή, μια περιοχή που υπάρχουν παιδιά, που περνάει κάθε μέρα τόσος κόσμος, σοκάρεσαι. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Μετά το συμβάν, οι Αρχές μας προειδοποίησαν να κυκλοφορούμε στο Parsons Green με προσοχή. Τα ΜΜΕ εδώ δεν έχουν μεταδώσει κάποια πληροφορία για υπόπτους, αλλά η περιοχή είναι ακόμα αποκλεισμένη με ελικόπτερα και Αστυνομία. Δε φοβάμαι που ζω εδώ, παρ΄ όλες τις επιθέσεις. Σίγουρα, όλοι μας λέμε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να φυλαγόμαστε, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όπου και να είσαι. Και οι Βρετανοί είναι σχετικά ψύχραιμοι με όλο αυτό. Στην αρχή όταν μετακόμισα εδώ είχα κι εγώ το φόβο μήπως πάθω κάτι, αλλά μου μετέδωσαν οι Βρετανοί το σκεπτικό ότι αυτά τα γεγονότα δε μπορούν να μας σταματήσουν να ζούμε τις ζωές μας. Σε μια μεγάλη πόλη όπως το Λονδίνο, είναι θέμα χρόνου να ξαναχτυπήσουν, είχαν μείνει πολύ καιρό ήσυχοι».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη