«Κόκκινος ίδρωτας» στάζει στο μέτωπο… της στοιχηματζίδικης διαπλοκής

kokkinos-idrotas-stazei-sto-metopo-tis-stoiximatzidikis-diaplokis

H πιάτσα βοά ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταματήσει το τσουνάμι διώξεων που έρχονται προς… συριζαίους επιχειρηματίες. Βοά για το γεγονός ότι έρχονται δικαστικές παρεμβάσεις μείζονος σημασίας, όπως σας είχε προαναγγείλει και το Antinews πρόσφατα. Γράφαμε τότε για τραπεζίτες που είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα. Γράφαμε και για κορυφαίο υπουργό που έχει λερώσει για τα καλά τη φωλιά του. Γράφαμε επίσης για τη στοιχηματζίδικη διαπλοκή που πρέπει να κοπεί…ΣΥΡΙΖΑ.
Η αρχή λένε οι πληροφορίες, έγινε καθώς μεγαλομέτοχος μεγάλης εταιρείας στοιχημάτων, από αυτές με μαλτέζικες ρίζες και με πολλά λεφτά, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και έδωσε ανωμοτί κατάθεση. Αναμένεται επίσης να κληθεί και ο έτερος στοιχηματζής ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το κυνηγητό που θα ξεκινήσουν έντιμοι δικαστές.

Για να δούμε αν ο εισαγγελέας διαφθοράς θα το τραβήξει μέχρι εκεί που φτάνει και θα βγάλει στο φως όλα όσα γίνονται στο χώρο του στοιχήματος; Κι όσο κι αν θέλει το Μαξίμου να κουκουλώσει ή να καθυστερήσει την έρευνα, δεν φαίνεται να το πετυχαίνει. Πάντα θα υπάρχουν κι εκείνοι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ειδικά σε πρόσωπα που έχουν βγάλει εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια αλλά είναι τσιφούτηδες ως προς τα χρέη τους στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν τίποτε, φεσώνοντας τη χώρα και τους εργαζόμενους.

Για να δούμε. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα είναι μια εκδίκηση που τρώγεται κρύα; Το σίγουρο είναι ότι οι δύο μέτοχοι δεν έχουν μάθει τις κακουχίες κι αν πάνε στη φυλακή θα περάσουν πολύ δύσκολα γιατί είναι ασυνήθιστοι σε τέτοιες καταστάσεις.

Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν όμως.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη