ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! «Μπουζούριασε» γιατρό που βρέθηκε κοντά στον Τσίπρα

tsipras16-768x441-600x277

Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό γιατρό από την Πορτογαλία που βρίσκεται στα Χανιά, με το πρόγραμμα ανταλλαγής γιατρών «Λεονάρντο».

Η προληπτική αστυνόμευση- καταστολή, μέθοδος που ευρέως εφαρμόζεται πλέον στις «προηγμένες σε επίπεδα ασφάλειας χώρες του πλανήτη», φαίνεται έφθασε και στην Ελλάδα και μάλιστα στα Χανιά.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε προφανώς ο νεαρός Πορτογάλος επιστήμονας που για κακή του τύχη, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός επισκέπτης, με την φωτογραφική του μηχανή, απαθανάτιζε τις ομορφιές του Λιμανιού, που όμως εξαιτίας της παρουσίας του Πρωθυπουργού που θα βρίσκονταν στα Χανιά και συγκεκριμένα στο ΚΑΜ, έσφυζε από αστυνομικούς.

Ο Πορτογάλος γιατρός, για λόγους που μόνο οι αρχές μπορούν να εξηγήσουν, θεωρήθηκε ύποπτος και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να αντιμετωπίζεται ως επικίνδυνος και να ανακρίνεται.

Τα σαΐνια της ΕΛ.ΑΣ – Λιμενικού, μάλλον εξαιτίας της εμφάνισης τους, τον πέρασαν για παράνομο μετανάστη και για μιάμιση ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, παρά το ότι ο άτυχος γιατρός τους επιδείκνυε τα χαρτιά του και τους εξηγούσε σε όλες τις γλώσσες ποιος είναι και για ποιο λόγο βρίσκεται στα Χανιά, εκείνοι επέμεναν: «έχεις ψεύτικα χαρτιά, είσαι παράνομος μετανάστης, γιατί θέλεις να φωτογραφήσεις το πρωθυπουργό;»

Τελικά και με τα πολλά ο Πορτογάλος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.

Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στο Γκουαντάναμο!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°