ΕΚΤΑΚΤΟ Θα εκδικαστεί μετά ….το τέλος του κόσμου

κατάλογος

Κρίσιμη για την ανθρωπότητα είναι η 23η Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα θεωρία καταστροφής.
Η θεωρία αυτή επικαλείται τις «μετρήσεις» ενός Χριστιανού «αριθμολόγου» που υπολόγισε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πλανήτης X ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από την Γη προκαλώντας την απόλυτη καταστροφή της.
Από που προέρχεται η θεωρία;

Σύμφωνα με τον συγγραφέα David Meade, από την Αποκάλυψη 12:1 στη Βίβλο.
«Ένα μεγάλο σημάδι θα εμφανιστεί στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο και το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα 12 αστεριών στο κεφάλι», αναφέρει το εδάφιο.
Ο Meade αναφέρει πως το πρώτο σημάδι είναι η έκλειψη. «Το μεγάλο σημάδι της γυναίκας όπως περιγράφεται διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με υπολογιστικά αστρονομικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Θα συμβεί μια φορά στις 23 Σεπτεμβρίου. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά».
Μάλλον δυσαρεστηθήκαν οι ΕΛ με τα απανωτά μνημόνια, και θα τιμωρήσουν τον πλανήτη.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με λαθραίο καύσιμο που φέρεται να εντοπίστηκε στο δεξαμενόπλοιο «Lassea», που μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε την απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό και στις δεξαμενές του είχαν εντοπιστεί από το λιμενικό σώμα μίγματα πετρελαιοειδών χωρίς νόμιμα παραστατικά.
Συγκεκριμένα, η υπόθεση του δεξαμενόπλοιου θα εκδικασθεί από το τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά από τις 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα της αναβολής της δίκης κατατέθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης του πλοιάρχου και του πρώτου μηχανικού του πλοίου με το αιτιολογικό ότι ακόμα δεν έχει προσδιορισθεί και ογκομετρηθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους η σύσταση του φερόμενου ως παράνομου φορτίου, αλλά δεν υπάρχει και η απαιτούμενη έκθεση προσδιορισμού των διαφυγόντων δασμών.
Έτσι το αίτημα έγινε δεκτό από την Έδρα, ενώ οι δύο ναυτικοί, στους οποίους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για παραβίαση τελωνειακού κώδικα για λαθρεμπορία καυσίμων σε βαθμό πλημμελήματος, αφέθησαν ελεύθεροι.
Να σημειωθεί ότι στη σημερινή διαδικασία παραβρέθηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας, δύο πλωτάρχες λιμενικοί και ένας τελωνειακός.

Συνεχίζει να γίνετε του λαθρέμπορα το κάγκελο στο «ναυάγιο»

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το enikos, έπειτα από έλεγχο στη φορτηγίδα στον όμιλο Σπανόπουλου, εντοπίστηκαν 300 τόνοι λαθραίων καυσίμων και στη συνέχεια συνελήφθη ο κ. Σπανόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2″, η πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε αναθέσει στην εταιρεία Σπανόπουλος το έργο της αντιμετώπισης και του περιορισμού των συνεπειών του ναυαγίου, όπως αναφερόταν και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη