Δεν πλήρωσες διόδια; Φυλακή! «Παίζεις» με εκατομμύρια; Έλα να δούμε τη …μετάφραση!

anergos-diodia

Η «τυφλή» δικαιοσύνη εκπροσωπήθηκε επάξια από το πταισματοδικείο Καλαμάτας. Καταδίκασε σε 42 μέρες φυλάκιση έναν 47χρονο , επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια. Η ίδια «τυφλή» δικαιοσύνη που …χάνεται και καθυστερεί στις μεταφράσεις για τις
«Ζήμενς», που καθυστερεί και αναβάλλει υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ (πάντα με βάση το νόμο…) και αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι (πάντα με βάση το νόμο…) αρκετοί υπόδικοι ναζί της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ του messiniapress.gr (απ’ όπου είναι η κεντρική φωτογραφία του θέματος και το κλητήριο θέσπισμα παρακάτω), «σε 42 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε ο 47χρονος, Στράτος Δασκαρόλης, επειδή δεν πλήρωσε τα διόδια. «Αρνούμαι να εξαγοράσω την ποινή μου. Θα πάω φυλακή» δηλώνει ο Καλαματιανός …εγκληματίας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του messiniapress.gr, όπως ο ίδιος σημειώνει, η ιστορία έχει ως εξής: «Πριν 2 – 3 χρόνια χρειάστηκε να ανεβώ Αθήνα με το αμάξι μου και δεν πλήρωσα τα διόδια. Πριν λίγους μήνες μου έστειλαν 7 κλείσεις των 200 ευρώ η κάθε μια. Εγώ δεν δέχτηκα να τις παραλάβω και τώρα μου ζητούν άδεια πινακίδες και με πάνε δικαστικώς στις 27 Σεπτεμβρίου». Τονίζεται, δε, πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο 47χρονος αρνήθηκε να πληρώσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ο Στράτος Δασκαρόλης, λίγο πριν καταδικαστεί από το Πταισματοδικείο της Καλαμάτας καλούσε σε συμπαράσταση και δήλωνε οτι θα πράξει το καθήκον του.«Δεν μπορώ να περιγράψω σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν .Εγώ προσωπικά το βλέπω ως μια μάχη που πρέπει να δοθεί και δεν πρέπει να είμαι μόνος μου. Χρειάζομαι την βοήθεια σου χρειάζομαι την παρουσία σου στον δικαστήριο να πάρω δύναμη να δείξουμε ότι δεν είμαστε μονάδες .Εσείς που με γνωρίζετε ξέρετε ότι θα κάνω το καθήκον μου κάντε και εσείς το δικό σας».

Ο 47χρονος (δείτε τι δηλώσεις του σε βίντεο εδώ) είχε κληθεί στο πταισματοδικείο της Καλαμάτας από τις 4 Ιουλίου όταν του επιδόθηκε το πιο κάτω κλητήριο θέσπισμα, το οποίο δημοσιεύει το messiniapress.gr:
21751808_1752618131446768_5627507860280736131_n

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη