Αποκαλυψη Εως και 40.000.000 εκατ. ευρώ τα ασφάλιστρα σε περιπτώσεις όπως το «Aγία Ζώνη»!

122026_img_86361505396083-1024x683

Eως και 40.000.000 εκατ. ευρώ ασφάλιστρα έχουν πληρώσει ναυτιλιακές εταιρίες ως αποζημίωση σε περιπτώσεις όπως του δεξαμενοπλοίου Αγία Ζώνη. Βέβαια ώσπου να τελεσιδικήσει μια τέτοια υπόθεση περνάει από την τρύπα της βελόνας με τους μεγαλοδικηγόρους των δύο στρατοπέδων να δίνουν μάχη για να υπερασπισθούν τον πελάτη τους και στο τέλος οι δικηγόροι (ως συνήθως) γίνονται πιο πλούσιοι!

To video από drone που τράβηξε το Πρώτο Θέμα είναι αποκαλυπτικό για την έκταση της μόλυνσης. Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί καταγγελία ναυτικού στον Real fm 97,8, στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του σταθμού σε σχέση με τη βύθιση του “Αγία Ζώνη 2” τα ξημερώματα της Κυριακή.

Ο ναυτικός κατήγγειλε ότι δύο ημέρες πριν βυθιστεί, βρισκόταν σε λάντζα από την οποία είδε να αποβιβάζονται όλα τα μέλη του πληρώματος, εκτός από δύο και να μεταφέρουν αντλία υδάτων σε άλλο πλοίο συμφερόντων της ίδιας εταιρείας. Σύμφωνα με τον κανονισμό, στο πλοίο έπρεπε να βρίσκεται το 1/3 του πληρώματος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη