Το Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε …

provocateur.grstoragephotosmaster201701259676-b80da0043d8d8d97905c3106ca8e145f1c1c0e5f

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της διάσπασης της “Ώρας Αποφάσεων” έπειτα από τον εξοστρακισμό του Γιάννη Ραγκούση από τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη του κινήματος. Λόγος της διάσπασης αποτέλεσε η διαφοροποίηση σχετικά με τους στόχους του κινήματος αφού, από τη μια μεριά, ο Γιάννης Ραγκούσης βαρέθηκε να είναι απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο και αποφάσισε να κάνει παρέα με τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ οι υπόλοιποι του κινήματος ακόμα δεν βαρέθηκαν την απομόνωση και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους.

Γεγονός που αναδεικνύει το πρόβλημα των διασπάσεων στον ευρύτερο σοσιαλιστικό χώρο που έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του και ταυτόχρονα την ενδυνάμωση του φιλελεύθερου, λαικού δεξιού υποχώρου. Ένας ΣΥΡΙΖΑ έμεινε μόνο να παλεύει με τα θηρία. Απέναντι στον Μητσοτάκη … τον Κωνσταντίνο. Και στον Θεοδωράκη … τον Μίκη.

Έτσι, δικαιολογώντας το όνομα τους, φάνηκε ότι ήταν ώρα απόφασης για τους “Ώρα Αποφάσεων”, ίσως η πρώτη από τη στιγμή της δημιουργίας τους, που είχε ως αποτέλεσμα την εκδίωξη του Γιάννη του Ραγκούση ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να κάνει παρέα με όποιον θέλει και όχι υποχρεωτικά με την Άννα Διαμαντοπούλου που γέρασε πια.

Συνεπώς ο Γιάννης Ραγκούσης πλέον μπορεί, αν το επιθυμεί, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της φύσης και της Φώφης Γεννηματά ώστε όλα τα παλιά καθάρματα να επιστρέψουν σπίτι τους. Στο Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε.

Εκεί που βρίσκονται ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντρέας Λοβέρδος οι οποίοι ποτέ δεν έφυγαν από το Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επιστροφή και του Γιώργου Παπανδρέου ώστε να συμπληρωθεί το Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε. Και μαζί με αυτούς, τα απομεινάρια της Δημάρ. Δηλαδή ακόμα καλύτερο από το Πασόκ που όλοι αγαπήσαμε.

Θα είναι το Πασόκ που όλοι υπεραγαπήσαμε.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη