ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΝΔ πουλάει την ηρωίνη του Noor One

888888ageHandler.ashx_

Νέα ανακοίνωση λοιπόν εξέδωσε το βράδι της Πέμπτης το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση του πλοίου Noor1.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ζητείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να απαντήσουν με ονόματα είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων. «Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν» σημειώνει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει: «Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν».“Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως”

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του», απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και προσθέτει: «Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως». Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με ανακοίνωσή του, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει στοχοποιήσει τον υπ. Αμυνας και αναρωτιέται αν η ΝΔ εκτελεί «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης» του υπουργού, κατ΄ εντολή επιχειρηματία. Θέτει επίσης σειρά ερωτημάτων προς απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προκαλεί τη ΝΔ και τον πρόεδρό της να καταθέσει άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του κ. Καμμένου.
hantz22-thumb-large
Ρεσιτάλ Χανζόπουλου στην Καθημερινή

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη