Σοκ από την κατάρρευση Ψυχάρη, Μπόμπολα, Αθανασιάδη και το πλοίο με τα ΣΕΚΑΠ

P1010086-1024x768

ΣΟΚ στην μηντιακή πιάτσα από την κατάρρευση ΔΟΛ, Πήγασου και Ναυτεμπορικής ενώ έπεται συνέχεια.

Αίφνης τους πολυδανεισμένους εκδότες-μηντιάρχες τους έχει πιάσει ταράκουλο, ενώ κάποιοι εξίσου πολυδανεισμένοι έβγαλαν και βγάζουν εφημερίδες που τις διαβάζουν μόνοι τους.

Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι βρίσκονται πλέον ξεκρέμαστοι καθότι οι νέοι εκδότες που πάνε να μπουν στα ΜΜΕ έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία-το παπόρι από τη Περσία.

Οι μόνοι παραδοσιακοί εκδότες στο χώρο της ενημέρωσης απέμειναν οι Αλαφούζοι με την Καθημερινή κι αυτοί έχουν κοντά στα 92 εκατ. ευρώ δάνεια στον μηντιακό τους όμιλο.

Είναι πολλά τα λεφτά Αρη, αν σκεφτείς ότι οι συντάξεις θα φθάσουν στα 180 ευρώ.

Στο μεταξύ οι νεόκοποι μηντιάρχες χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα για να εξασφαλίσουν το χρήμα που θα πρέπει να σπρώξουν στα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους.

Μια περιπέτεια που σαν κατάληξη θα έχει να πάνε οι ίδιοι φυλακή και δεκάδες τηλεπερσόνες-πεταλουδίτσες να γίνουν πλούσιες από τα ποσταρίσματα στο instagram και τους πάσης φύσεως χορηγούς.

Θα πάνε φυλακή γιατί αργά ή γρήγορα ο υπουργός Δικαιοσύνης, ανακριτές και εισαγγελείς δεν θα είναι καν Ελληνες!

Για την ώρα: Eδώ είναι Κολομβία των Βαλκανίων, δεν είναι παίξε-γέλασε!

Στο μεταξύ την κινητοποίηση των ελληνικών τελωνειακών, λιμενικών και εισαγγελικών αρχών, καθώς και την εμπλοκή του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ο εντοπισμός, στα αμπάρια ουκρανικού αλιευτικού πλοίου, φορτίου με δέκα εκατομμύρια πακέτα τσιγάρα, πολλά από τα οποία φέρουν σήμανση της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, το εν λόγω πλοίο βρίσκεται ακινητοποιημένο στο λιμάνι Παλαιοχώρας στα Χανιά εδώ και επτά ολόκληρους μήνες, με τα επτά μέλη του πληρώματος, ουκρανικής καταγωγής, να ζουν σε άθλιες συνθήκες. Το παράδοξο στην εν λόγω υπόθεση, σημειώνουν στελέχη των τελωνειακών αρχών, είναι πως συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις η δέσμευση ύποπτων φορτίων διαρκεί από 10 έως 20 ημέρες ώσπου να κλείσει η δικογραφία. Στην προκειμένη έχουν παρέλθει επτά μήνες χωρίς να ξέρει κανείς ποια θα είναι η εξέλιξη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, η υπόθεση απασχολεί την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων και βρίσκεται σε εξέλιξη προανακριτική έρευνα για να διαπιστωθεί η νομιμότητα του φορτίου και ο πραγματικός αποδέκτης του.

Το “ΠΘ” επικοινώνησε με συνεργάτη από το γραφείο του κ. Σαββίδη, ο οποίος σημείωσε ότι “προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για υπόθεση φορτίου λαθραίων τσιγάρων τα οποία φέρουν την επωνυμία της ΣΕΚΑΠ”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη