ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Παιδιά από Περιστέρι και Ασπρόπυργο για λογαριασμό Έλληνα εφοπλιστή, πίσω από τη γαλλική κόκα

friends-snorting-cocaine-footage-026243516_prevstill-1024x576

Παιδιά από τις δυτικές συνοικίες, από το Περιστέρι και τον Ασπρόπυργο αλλά και από άλλες γειτονιές της περιοχής είναι οι Έλληνες που έπιασαν οι γαλλικές αρχές με 1,5 τόνο κοκαϊνη. Αυτό που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν οι Γάλλοι είναι το ποιος εφοπλιστής-επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του πλοίου με το λευκό φορτίο του θανάτου. Oι Γάλλοι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι Ελληνας.
Να θυμίσουμε ότι περισσότερο από ενάμιση τόνο κοκαΐνης κατάσχεσαν την Τρίτη το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές μια παραλία της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Παράλληλα συνελήφθησαν και περισσότεροι από δέκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών και Έλληνες, όπως έγινε γνωστό σήμερα από πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι αρχές εκλήθησαν για να διασώσουν φουσκωτά που βρίσκονταν σε κίνδυνο στη θάλασσα, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επτά Έλληνες που επέβαιναν σε φουσκωτά στα ανοικτά της Μιμιζάν, μιας περιοχής στη Λαντ, βρέθηκαν σε κίνδυνο. Αφού οι διασώστες τράβηξαν τα φουσκωτά ως την ξηρά, εντόπισαν στην παραλία δέματα γεμάτα με κοκαΐνη, τα οποία προφανώς είχαν ρίξει από τα πλοιάρια.

Τα άτομα συνελήφθησαν όχι μόνο στη παραλία, «αλλά και σε άλλα σημεία κοντά στη Μιμιζάν», και έχουν τεθεί υπό κράτηση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη