ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: «μου δείχνουν την έξοδο με κάθε τρόπο»

dimas_3

«Εδώ δεν με θέλουν. Γιατί δεν είμαι δικός τους. Γιατί πολιτικά στάθηκα απέναντί τους. Γιατί πρέπει να βγω από τη μέση».

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας, μίλησε για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μου δείχνουν την έξοδο με κάθε τρόπο».

Για την αντιμετώπιση που έχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μίλησε ο Πύρρος Δήμας υπογραμμίζοντας πως του δείχνουν την έξοδο από τη χώρα «με κάθε τρόπο».

«Ο Έλληνας γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο φτωχός και ζει ένα δράμα δίχως ορατό τέλος. Ο κόσμος με αγαπάει. Με σέβεται και μου το δείχνει στο δρόμο. Άλλοι όμως δεν με σεβάστηκαν και με διώχνουν από την πατρίδα μου», λέει χαρακτηριστικά ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών.

Σχετικά με τη θρυλική ομάδα της άρσης βαρών τονίζει: «Τίποτα δεν έμεινε. Ο Βαλέριος Λεωνίδης δουλεύει ως προπονητής της Εθνικής χωρίς να πληρώνεται. Ο Κόκκας και ο Τζελίλης έχουν αποσυρθεί εντελώς. Ούτε ξέρω τι κάνουν. Όλοι οι άλλοι χάθηκαν. Θα μπορούσαμε να ξαναζήσουμε το όνειρο εάν άλλαζαν εντελώς οι συνθήκες που επικρατούν στο άθλημα. Υπάρχουν πολλά παιδιά στην Ελλάδα, μεγάλα ταλέντα στην άρση βαρών, αλλά παλεύουν ολομόναχα και αβοήθητα. Δεν τα στηρίζει κανένας. Μόνο οι γονείς τους».

Ο Πύρρος Δήμας έχει αναλάβει τεχνικός δευθυντής της ομάδας άρσης βαρών των ΗΠΑ, με έδρα το Κολοράντο, για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Μάλιστα, αν οι Αμερικανοί καταφέρουν να αναλάβουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028, τότε ο Πύρρος θα μείνει εκεί και για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη