Τα είπε όλα ο άνθρωπος. Το Αιγαίο θέλουν…

ellada-doryforos-2

Κόλαφος για όλους όσοι τρέφουν ψευδαισθήσεις για την πραγματική φύση της τουρκικής απειλής στην εθνικής ασφάλεια και την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας, αποτελούν οι απόψεις που διατύπωσε σύμβουλος του Ερντογάν, οι οποίες είναι αρκούντως αποκαλυπτικές… για ιδεοληπτικούς.

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Μπουρχάν Κουζού σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, συνόψισε με τον καλύτερο τρόπο την αναθεωρητική πολιτική δίχως όρια που ακολουθεί η Άγκυρα, η οποία επιχειρεί να τη συγκαλύψει και να παραστήσει τη σύγχρονη δημοκρατική χώρα… ευτυχώς που πλέον δεν πιστεύει κανείς, ιδιαίτερα το τελευταίο.

«Η κρίση με την Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα στο Αιγαίο. Δεν είναι ένα πρόβλημα με δυο βράχια πάνω στα οποία βόσκουν δυο γίδια… Εάν στο Αιγαίο κυριαρχήσουν οι Έλληνες, το 65% του Αιγαίου θα είναι ελληνικό. Για να υπάρχει πέρασμα μεταξύ των λιμανιών μας θα χρειάζεται άδεια από τους Έλληνες».

Τα είπε όλα ο άνθρωπος. Το Αιγαίο θέλουν…

Ευχαριστούμε… Κουζού.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


defence-point.gr