Σκοτεινές Υπηρεσίες σε Παιγνίδια ΠΟΛΕΜΟΥ > Τούρκοι βατραχάνθρωποι στο ΑΤ Ορεστιάδας!

160715183937-15-turkey-coup-0715-super-169-1024x576

Μια “παράξενη” είδηση στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”.

Γράφει η εφημερίδα:Ενώ διεξάγεται ήδη στην Αγκυρα η δίκη με κατηγορούμενους στο εδώλιο τους 45 από τους 47 στρατιωτικούς οι οποίοι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εθνους», οι δύο στρατιωτικοί που διαφεύγουν τη σύλληψη βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στη χώρα μας.

Με βάση έγκυρες πηγές πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, μέλη της διαβόητης «Διμοιρίας Θανάτου», η οποία αποτελεί ειδική ομάδα βατραχανθρώπων εκπαιδευμένων να κάνουν δολοφονίες.

Οι δύο στρατιωτικοί πέρασαν μέσω του Εβρου στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου, παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας αναφέροντας ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα ώστε να συλληφθούν. Στις 20 του μήνα, μάλιστα, υπέβαλαν αίτημα για άσυλο στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, ενώ δικηγόρος τους είναι ένας 35χρονος νομικός ο οποίος έχει αναλάβει κατά το παρελθόν υποθέσεις χορήγησης ασύλου.
Κυβερνητικός αξιωματούχος σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση επισήμανε στο «Εθνος» ότι οι γκιουλενιστές προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα ως πεδίο επίλυσης των διαφορών τους με τον Ερντογάν. Οπως τόνισε, η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις ενέργειες αυτές και είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέψει να «μεταφερθούν» στη χώρα οι εσωτερικές έριδες της Τουρκίας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας θεωρεί δεδομένο ότι οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί ανήκουν στους 47 που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν-οπότε δεν έχουν ουδεμία τύχη να την γλιτώσουν. Ζήτημα να ακουστεί και η φωνή του “35χρονου νομικού” όπως τον χαρακτηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν τους έχει ζητήσει, επίσημα τουλάχιστο, ο Ερντογάν που χτυπιέται με τους 8.

Πάντως τα πράγματα με τους Τούρκους ζορίζουν επικίνδυνα και όπως όλα δείχνουν εδώ και καιρό έχουν αναλάβει δράση οι μυστικές και οι φανερές υπηρεσίες και των δύο χωρών. Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως “βρωμάει” προβοκάτσια…
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


πηγη