Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΝΤΙΑΡΧΩΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ κι εκείνο το πρωινό στα ΙΜΙΑ

588dd704c03c0e13f8ace4ac-1

Κατ΄αρχήν θα περίμενε κανείς από τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος κάνει πολύ συχνά αναφορές στο όνομα του Εθνάρχη, να ξεκόψει με ένα διάγγελμα κάθε ιδέα επιστροφής στη Δραχμή που διακινεί πλέον χωρίς αιδώ η θαλασσοδανεισμένη συμμορία των μηντιαρχών-ανάμεσά τους ηχηρά ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ που ακόμη απολαμβάνουν ασυλία.

Ισως είναι υπερβολή να ζητούμε από έναν λαό σαν τον νεοέλληνα να σκεφτεί, αλλά τουλάχιστο ας προσπαθήσει να φαντασθεί την Ελλάδα στη Δραχμή και εκτός Ευρωπαικής Ενωσης. Απλά ένα πρωί Τούρκοι και Αλβανοί θα βιάζουν τις ανυπεράσπιστες κόρες και τους γιους σας μέσα στα σπίτια σας την στιγμή που η συμμορία των μηντιαρχών (και λοιπών “επιχειρηματιών”) της Δραχμής θα απολαμβάνει στο εξωτερικό τα θαλασσοδάνεια που έχει κάνει εξωχώριες καταθέσεις.

Αυτή θα είναι η τύχη σου σε περίπτωση που ο Τσίπρας με το θράσος της ημιμάθειας οδηγήσει τη χώρα σ΄αυτή την μοιραία επιλογή. Αλλά μια και μιλήσαμε για τη Λίστα Λαγκάρντ καλά θα κάνουν οι αρμόδιες Αρχές αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου να μας απαντήσουν τι απέγιναν οι Ελληνες μηντιάρχες και λοιποί επιχειρηματίες της Λίστας Λαγκάρντ; Κάποιοι μάλιστα από δαύτους έχουν ογκώδεις φακέλους στην Δικαιοσύνη. Αυτοί οι φάκελοι γιατί παραμένουν στα συρτάρια;

Οι Ελληνες μηντιάρχες λοιπόν που χρωστάνε (σύμφωνα με το πόρισα της Εξεταστικής για τα Δάνεια στα ΜΜΕ) πάνω από 2 δις ευρώ που άρπαξαν από τις τράπεζες αποφάσισαν να παίξουν τώρα το χαρτί της Δραχμής-ακόμη κι αν αυτό αυξάνει κατακόρυφα τους εθνικούς κινδύνους και τον ακρωτηριασμό της χώρας. Με απλά λόγια η σεσημασμένη συμμορία της Δραχμής που πέταξε πλέον τις κουκούλες της επιλέγει την επστροφή στο εθνικό νόμισμα για να μπορέσει να διασφαλίσει μέσα από τον όλεθρο της χώρας ότι ποτέ κανείς δεν θα τους αναζητήσει-ούτε φυσικά θα κατάσχει τις περιουσίες τους.

Αυτά τα θρασίμια λοιπόν ενισχύει η σιωπή του Παυλόπουλου και του Τσίπρα πάνω στο θέμα της Δραχμής που ανοίγει κάθε τόσο η Συμμορία με δημοσκοπήσεις, τηλεπαράθυρα και ύπουλη επικοινωνιακή προπαγάνδα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
πηγη