ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 4 πολυτελή αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα διαθέτει το MAXIMOU TRAVEL

gulfstream-g650-er-i-ultimate-jet-1024x683

Ενα στόλο από 6 πολυτελή ιπτάμενα ΙΧ αεροσκάφη και ελικόπτερα διαθέτει ο στόλος του Μεγάρου Μαξίμου. Πρόκειται για κανονικό Maximou Travel, μια νοοτροπία που ταιριάζει γάντι στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων.Καθότι όσο πιο πολύ διεφθαρμένο είναι ένα κράτος και όσο πιο πολύ φτωχοποιημένος ο λαός του, τόσο οι κυβερνώντες του είναι βουτηγμένοι στις ανέσεις και την πολυτέλεια.

Το Maximou Travel λοιπόν διαθέτει δύο αεροσκάφη Gulfstream. To ένα από τα δύο ήταν το ιδιωτικό αεροπλάνο του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου. Διαθέτει επίσης δύο Embraer καθώς και δύο ελικόπτερα UH-1H “Huey” τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα με δερμάτινα καθίσματα και τις σχετικές ανέσεις. Το πρωθυπουργικό Gulfstream διαθέτει και πλήρωμα εκτός από κυβερνήτη.

Στο διπλανό Μέγαρο τώρα, το Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος εξακολουθεί να είναι πολύ large τύπος-όπως ακριβώς και σαν υπερυπουργός Εσωτερικών στην θρυλική κυβέρνηση Καραμανλή, τότε που είχε διορίσει 1.000.000 στο Δημόσιο. Ο Παυλόπουλος λοιπόν είναι ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας που διαθέτει 3 δημοσιογράφους-εκπροσώπους τύπου.

pho-03

Διαθέτει επίσης και ανεξάρτητο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων στο οποίο είναι επικεφαλής η κα Λώρα Μολυβιάτη.

H κα Μολυβιάτη έχει τουλάχιστο 2 βοηθούς.

Εάν στο ΜΑΧΙΜΟU TRAVEL προσθέσετε το προσωπικό της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τον στόλο των κρατικών αυτοκινήτων με τον οποίο κινούνται οι υπουργάρες μας (διαχρονικά) καθώς και οι εθνοπατέρες και εθνομητέρες, θα κατανοήσετε γιατί αυτό το κράτος δεν πρόκειται να έλθει στα ίσα του ποτέ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη