«Σφαγή» στην Πλεύση Ελευθερίας: Τι απαντάει η Κωνσταντοπούλου

wpid-wp-1483535339546.gif

«Φουρτούνες» έχει το καράβι της Πλεύσης Ελευθερίας μετά τις αποχωρήσεις στελεχών της Νεολαίας και μάλιστα με καταγγελίες περί «εργασιακού Μεσαίωνα» και καρφιά κατά της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η οποία «απάντησε» την Τετάρτη με μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία συνοδεύει αναδημοσίευση ενός οργισμένου post στελέχους του κόμματός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω μίας «σκληρής» ανάρτησης στο Facebook καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα και απαράδεκτες συμπεριφορές μέσα στο κόμμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής του κόμματος αποφάσισε να απαντήσει την Τετάρτη (04.01.2017) μέσα από μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή. Για να το τελειώσουμε», καταλήγει το post της.

Είχε ξεκινήσει με την αναφορά σε ανάρτηση του ηθοποιού και στελέχους του κόμματος, Διαμαντή Καραναστάση, ο όποιος στις 30 Δεκεμβρίου είχε ανεβάσει ένα οργισμένο post στη δική του σελίδα, όπου ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων, κατονομάζοντας μάλιστα τη Δέσποινα Κουτσούμπα, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον σύζυγό της και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW!

«Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά. Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες.

Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή