ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ WOLFGANG SCHÄUBLE ΣΤΗ WSJ – Εάν διώξετε το ΔΝΤ ετοιμασθείτε να γυρίσετε στη πανίσχυρη ΔΡΑΧΜΗ σας!

tsipras4T_schaeuble_davos_panel-thumb-large

Εάν φύγει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα ετοιμασθείτε να γυρίσετε στο πανίσχυρο νόμισμα της Δραχμής σας! Αυτό δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποσαφηνίζοντας περαιτέρω τις δηλώσεις του στη

«Δεν θα συνιστούσα στην ελληνική κυβέρνηση να φύγει το ΔΝΤ» προειδοποιεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αποσαφηνίζοντας περαιτέρω τις δηλώσεις του στη Süddeutsche Zeitung. Σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης ενός νέου προγράμματος από τη γερμανική Βουλή.

Στον Σόιμπλε ανέλαβε να απαντήσει ο οξυδερκής και σκληροτράχηλος Σκουρλέτης

-Τα λέει για εσωτερική κατανάλωση…

ήτο η διάγνωση του Ελληνα υπ. Εσωτερικών

«Σε περίπτωση που δεν καταλήξουμε σε μια επιτυχημένη δεύτερη αξιολόγηση (των βημάτων που πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να εκπληρώσει το πλαίσιο του προγράμματος στήριξης της), και αν το ΔΝΤ δεχθεί τις συνέπειες από κάτι τέτοιο, τότε το τρέχον πρόγραμμα θα είναι άνευ αντικειμένου. Το πρόγραμμα συμφωνήθηκε μόνο με την προσδοκία συμμετοχής του ΔΝΤ» τόνισε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

«Αν (σ.σ το πρόγραμμα) καταστεί παρωχημένο, τότε θα έχουμε μια κατάσταση κατά την οποία κάποιος θα πρέπει να καταλήξει σε κάτι νέο. Δεν θα το συνιστούσα αυτό στην ελληνική κυβέρνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, και προσθέτει:

«Αλλά εγώ θα ήμουν εντελώς ψύχραιμος. Η γερμανική ομοσπονδιακή Βουλή θα πρέπει πρώτα να συζητήσει και να συμφωνήσει για το εάν ή όχι εγκρίνει τη διαπραγμάτευση ενός νέου προγράμματος».

Εάν το ΔΝΤ αποφασίσει να μην λάβει μέρος στο ελληνικό πρόγραμμα, τότε η γερμανική Βουλή θα πρέπει να ψηφίσει εκ νέου για να επικυρώσει το νέο πλαίσιο για την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Ρέγκλινγκ.

Οπως αντιλαμβάνεστε συνειδητά πλέον η κυβέρνηση Τσίπρα μάς οδηγεί στη Δραχμή!

(Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο περισσότερο ρεπορτάζ…)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη