ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.. Όλα όσα είπε για Τσίπρα, εκλογές, ευρώ και διεθνείς εξελίξεις

roza-alkaios

Ο Κώστας Καραμανλής σπάει τη σιωπή του.
Σε γιορτινό γεύμα που οργάνωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών, ο Κώστας Καραμανλής μιλάει για όλους και για όλα
Διαβάστε τι αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Realnews

Τι είπε όμως στη συζήτηση ο Κώστας Καραμανλής τόσο για τις εκλογές όσο και για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;
«Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ο κόσμος θα καταψηφίσει τον Τσίπρα. Έτσι γίνεται πάντα- τώρα πολύ περισσότερο. Δεν είναι θέμα προσώπων. Οι πολίτες, όταν απογοητεύονται από ε΄ναν πρωθυπουργό, πάνε στον επόμενο».

Στο κρίσιμο ερώτημα πότε θα γίνει εκλογές αποφεύγει συστηματικά να κάνει πρόβλεψη, αν και πάγια θέση του εδώ και καιρό είναι ότι δεν προβλέπει σύντομα κάλπες.

«Ο Τσίπρας απογοήτευσε. Συμβιβάστηκε και απογοήτευσε ένα αντιμνημονικό κοινό, το οποίο θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να εκφραστεί μέσω άλλων κομμάτων. Για την κυβέρνηση έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση».

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, προβλέπει σίγουρη την πρωτιά του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

«Η Ν.Δ θα βγει πρώτο κόμμα όποτε γίνουν οι εκλογές. Το θέμα της αυτοδυναμίας δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει. Εξαρτάται από το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες».

Σχετικά με τις εξελίξεις διεθνώς ο κ. Κώστας Καραμανλής εκφράζει έντονο προβληματισμό: «Οι εξελίξεις διεθνώς θα είναι πολύ δύσκολες το 2017 και το 2018 και αυτο θα έχει αντίκτυπο και στη χώρα».

Την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας πάντως, τη θεωρεί μονόδρομο: «Η Ελλάδα, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μικρή χώρα. Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε εκτός ευρώ».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη

ΠΗΓΗ:Κυριακάτικη Realnews