ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από τον δικηγόρο της οικογένειας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα για το ρόλο Σώρρα

wpid-wp-1483565696405.jpeg

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του Χρήστου Μπαλαντίνα για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα ο συνήγορος της οικογένειας Θέμης Σοφός έριξε βόμβες ζητώντας να ελεγχθούν και άλλα πρόσωπα της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις – στην οποία μετείχαν η Θώμη και ο δολοφόνος της -φωτογραφίζοντας τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα.

«Να ερευνηθούν ποια πρόσωπα εμπλέκονται στην οργάνωση»
«Ο δράστης πρέπει τώρα να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και πρέπει να ερευνηθούν κι άλλα στοιχεία αρκετά σοβαρά όπως πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση . Πως είναι δυνατόν ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης να δίνει συνεντεύξεις την επόμενη μέρα του θανάτου και να λέει την ώρα θανάτου της Θώμη από τη στιγμή που ούτε η ίδια η αστυνομία δεν γνώριζε.

Θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος κι άλλων προσώπων στην υπόθεση και θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους αυτά , ειδάλλως θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε» κατέληξε ο κ. Σοφός.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή