Από τον εξόριστο Νίκο Ζαχαριάδη στον Αρτέμη Σώρρα δια μέσω Αλέξη Τσίπρα

wpid-wp-1483687281630.jpeg

Οτι οι Ελληνες πολίτες τάχουν χαμένα είναι γεγονός. Μέσα στο χάσιμο αναζητούμε κάποιες ηγετικές μορφές στις οποίες έχουμε ανάγκη να δώσουμε όρκους πίστης. Η τελευταία επιβλητική μορφή στην οποία ορκίστηκαν οι Ελληνες ήταν η Συμπαντική Συνειδητότητα. Είχαν προηγηθεί οι μορφές του Αλέξη, της Ραχήλ Μακρή, του Βαρουφάκη. Ειδικά στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα οι Ελληνες έχουν διαχασθεί. Δεν είναι λίγοι οι οξυδερκείς που τον λατρεύουν ακόμη και όταν διαμαρτύρονται. Πάρτε παράδειγμα τους συμβασιούχους του Δήμου Καλαμαριάς. Ο Τσίπρας μίλησε αρκετή ώρα μαζί τους και τους έκανε αλοιφή.

-Είμαι δίπλα σου 25 χρόνια…

του είπε ένας από τους συμβασιούχους του Δήμου, εννοώντας προφανώς ότι υπήρξε θαυμαστής του από την εποχή του 15μελούς παρότι ηλικικακά δεν συγκλίνουν. Δείτε το VIDEO στο τέλος της ανάρτησης.

Ο Τσίπρας κατάφερε να υπνωτίσει ακόμη και τον Ανθιμο παρότι μετά το στιγμιότυπο που βλέπετε στη φωτό θ΄ακούσει την μουρμούρα του Ιερώνυμου, ο οποίος λογικό είναι να ζηλέψει την οικειότητα ανάμεσα στους δύο που αναδύει η φωτογραφία. Είναι μια μαλαγάνα ο Αλέξης…

Αντίθετα με άγριες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν χθες το βράδυ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θεατές στην θεατρική παράσταση «ΟΜΠΙΝΤΑ», Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη» που ανεβάζει ο Γιώργος Κοτανίδης στο Ιδρυμα Κακογιάννη.Λόγω της θεματολογίας της θεατρικής παράστασης, που αναφέρεται στη ζωή του αμφιλεγόμενου ηγέτη του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη που αυτοκτόνησε εξόριστος στη Σιβηρία, η σύνθεση του κοινού ήταν αρκούντως αριστερή.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Πρωθυπουργού στην παράσταση ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, απειλήθηκαν ευρύτερα επεισόδια με σπρωξίματα και παραλίγο να έρθουν στα χέρια θεατές με άνδρες της προσωπικής φρουράς του Πρωθυπουργού.

Προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να ανέβει στη σκηνή ο ίδιος ο Γιώργος Κοτανίδης, φωνάζοντας προς το κοινό «ειρήνη υμίν».

Η παράσταση τελικώς έγινε κανονικά. Οταν όμως ο Αλέξης Τσίπρας πήγε προς τα παρασκήνια για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές, μια γυναίκα του φώναξε: «Από εκεί πας ντουγρού για τη Σιβηρία και αυτό σου αξίζει!».

Το «Ομπίντα» είναι ένα πολιτικό έργο με ήρωα τον ιστορικό ηγέτη του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη μπροστά στο θάνατο, έγραψε και παρουσιάζει ο Γιώργος Κοτανίδης.

Στο έργο «Ομπίντα» (Ομπίντα στα ρωσικά σημαίνει πίκρα, κακοκάρδισμα), ο Γιώργος Κοτανίδης αναπλάθει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη όταν, από τη Σιβηρία και μπροστά στην επικείμενη αυτοκτονία του, στέλνει στους συντρόφους του «Μήνυμα από την άλλη μεριά». Αναπολώντας τις σημαντικές στιγμές της πολυτάραχης ζωής του, προσπαθεί να εξηγήσει τη δεκαεφτάχρονη εξορία του στη Σιβηρία από τη σοβιετική ηγεσία αλλά και το ίδιο του το κόμμα, να δει τα λάθη του και τα αδιέξοδα που τον οδηγούν στην αυτοκτονία.

Από τον εξόριστο Νίκο Ζαχαριάδη στον Αρτέμη Σώρρα δια μέσω Αλέξη Τσίπρα. Μιλάμε για σοφό λαό, όχι παίξε-γέλασε…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή