ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. Η αδελφή της Πόλας Ρούπα συνάντησε ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους!

wpid-wp-1483967609771.jpeg

Πρέπει να έχουν πολύ κουράγιο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έκαναν καψόνια στην αδελφή της Πόλας Ρούπα όταν εκείνη επιχείρησε να δει το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Εδώ-σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η ίδια στο Indymedia-ο προϊστάμενος των νοσηλευτών κ.Παπανικολάου μας είπε ότι το παιδί δεν είναι στο νοσοκομείο (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα).

Αφού ψάξαμε όλα τα κτίρια του νοσοκομείου, το βρήκαμε φρουρούμενο από αστυνομικούς στην παιδοψυχιατρική κλινική και μετά από πιέσεις μας αφήσαν να το δούμε για λίγη ώρα. Η παιδοψυχίατρος Μ.Βαλιβανάκη μας δήλωσε ότι δεν θα το δούμε το Σαββατοκύριακο παρά μόνο την Δευτέρα με την αιτιολογία ότι αν το επισκεπτόμαστε κάθε μέρα το παιδί θα θέλει να φύγει…”

Πράγματι αυτοί οι συγκεκριμένοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πολύ γενναίοι. Κάποιοι άλλοι θα είχαν παραδώσει το παιδί στους συγγενείς του από την πρώτη στιγμή για να μην βρεθούν ένα πρωί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Επαναστατικό Αγώνα. Χαρά στο κουράγιο τους…

Δήλωση αδερφής Πόλας Ρούπα

Την Παρασκευή 6/1/2017 στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ο προϊστάμενος των νοσηλευτών κ.Παπανικολάου μας είπε ότι το παιδί δεν είναι στο νοσοκομείο (δεν υπάρχει τέτοιο όνομα). Αφού ψάξαμε όλα τα κτίρια του νοσοκομείου, το βρήκαμε φρουρούμενο από αστυνομικούς στην παιδοψυχιατρική κλινική και μετά από πιέσεις μας αφήσαν να το δούμε για λίγη ώρα. Η παιδοψυχίατρος Μ.Βαλιβανάκη μας δήλωσε ότι δεν θα το δούμε το Σαββατοκύριακο παρά μόνο την Δευτέρα με την αιτιολογία ότι αν το επισκεπτόμαστε κάθε μέρα το παιδί θα θέλει να φύγει.
Το Σάββατο 7/1/2017 επιχειρήσαμε να δούμε το παιδί αλλά δεν μας το επέτρεψαν. Παρόν ήταν ο Διευθυντής της παιδοψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου κ.Αναγνωστόπουλος. Την ίδια μέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κοντονής δήλωσε στο κρατικό κανάλι ΕΡΤ ότι εμείς (η θεία και η γιαγιά του παιδιού) το επισκεπτόμαστε κάθε μέρα.
Σήμερα Κυριακή 8/1/2017 τελικά καταφέραμε να δούμε για λίγο το παιδί και μας διαβεβαίωσαν ότι σήμερα θα μας το δώσουν.
Καταγγέλλουμε:
1)Τον προϊστάμενο νοσηλευτών που είχε υπηρεσία την Παρασκευή 6/1/2017 κ.Παπανικολάου
2)Τον παιδοψυχίατρο του νοσοκομείου κ.α Μαρία Βαλιβανάκη
3)Τον διευθυντή της παιδοψυχιατρικής κλινικής κ. Αναγνωστόπουλο
4)Τον υπουργό Δικαιοσύνης κ.Κοντονή για τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε στα Μ.Μ.Ε_

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

indymedia.org