Προσοχή στους «καθαρούς»..

wpid-wp-1484134902174.jpeg

Όταν σε μιά παρέα δεν μπορείς να διακρίνεις ποιός είναι ο ηλίθιος, τότε ο ηλίθιος είσαι εσύ, λέει η ρήση. Κατά τον ίδιο τρόπο όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον φασίστα, τότε ο φασίστας είσαι εσύ.

Το φαινόμενο γιγαντώθηκε: Στο διαδίκτυο και ειδικά στις σελίδες
κοινωνικής δικτύωσης, διάφοροι αυτόκλητοι (αυτο)διορίζονται «διαχειριστές» ομάδων,
..σαν να λέμε άγγελοι φύλακες της «καθαρότητας» των εισερχόμενων στην ομάδα, τόσο από άποψη «πιστεύω» όσο και από άποψη αναρτήσεων. Εξασκούν δηλαδή στο όνομα της Ι.Χ. «δημοκρατικής» τους συνείδησης ένα από τα πρώτα όπλα των ολοκληρωτικών καθεστώτων: την λογοκρισία.
Μοιάζουν σε τούτο πολύ στον Γκαίμπελς που όντας ο ίδιος ένας μαυριδερός κακοχυμένος προπαγάνδιζε έως θανάτου την καθαρότητα της άριας φυλής, με την οποία ο ίδιος προφανώς δεν είχε καμία σχέση.

Προσοχή λοιπόν στους «καθαρούς». Έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτους. Ζητούν και χαρτιά κοινωνικών φρονημάτων.
Δεν τους νοιάζει αν είναι πλαστά, αρκεί να τους τα δείξεις.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα τα διαβάσουν. Κι αν τα διαβάσουν δεν θα καταλάβουν. Πρόκειται για ημιαγράμματους. Πολλές φορές με πτυχία, αλλά ακόμη ημιαγράμματοι.
Και αυτή ακριβώς είναι η κακοδαιμονία αυτού του τόπου: Έχει παραδοθεί για διαχείριση στα χέρια πτυχιούχων ημιαγράμματων.
Παρέα στην κακοδαιμονία αυτή έρχεται και η έμφυτη «πληγή» του έλληνα:δώσε του εξουσία και αισθάνεται πως έγινε ο αιώνιος «γ@μάω». Παντοδύναμος και παντογνώστης. Μαχαίρι και πεπόνι μαζί. Κεφάλι και ντουβάρι. Παρ” το ένα και χτύπα τ” άλλο.

Όσοι αισθανόμαστε πραγματικά ελεύθεροι, όσοι έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια τον αντιμνημονιακό μας αγώνα, έξω από κόμματα και πρόσωπα, πάνω απ” τα διχαστικά διλήμματα «δεξιά-αριστερά», «δημοκρατικά τόξα» και φασίστες χοντρούς,
..όσοι παλεύουμε με μόνο γνώμονα την επιστροφή στην Συνταγματική τάξη, την επανάκτηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού κόντρα στους πολύχρωμους προδότες,
..δεν έχουμε καμιά ανάγκη να ενδίδουμε στις εκβιαστικές πρακτικές των αυτόκλητων «καθαρών».
Ας τους αφήσουμε μόνους τους να αυτοθαυμάζονται και να ασκούν εξουσία μεταξύ τους.
Την «καθαρότητα» άλλωστε επεδίωκε παλιότερα κι η Ιερά Εξέταση. Το ίδιο αργότερα και ο Μακάρθυ.
Την «καθαρότητα» ψάχνει τώρα και ο ISIS.
Τέτοια «καθαρότητα»,
..τους την χαρίζουμε!..

* εξαιρετικά αφιερωμένο το σημερινό σχόλιο στους «διαχειριστές» που κατέβασαν δύο αναρτήσεις του blog ως φασιστικές(!!!)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή