Ο Κούλογλου «καρφώνει» άγρια τη Γεροβασίλη (Video)

wpid-wp-1483358923369.jpeg

«Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας».

Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για την Ολγα Γεροβασίλη που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στον ΣΚΑΙ, ερωτήθηκε για την υπόθεση Γεροβασίλη σχολιάζοντας αρχικά ότι δεν γνωρίζει την υπόθεση.

Στη συνέχεια ωστόσο συμπλήρωσε: «Οι βουλευτές πρέπει να είναι τυπικοί, όλοι το κάναμε. Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας…».

Επίσης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών είπε ότι «τέλος Ιανουαρίου θα φανεί αν ο Σόιμπλε υποχωρήσει». Είπε ότι ελπίζει να κλείσει η αξιολόγηση γιατί αν δεν γίνει «πάνε να σε ρίξουν και πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις». «Αν δε δώσουν την ευκαιρία να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τότε είναι εμφανές ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση. Ο Σόιμπλε έχει εκδικητική συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά.

Κούλογλου για Γεροβασίλη: «Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή