«Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις»

wpid-wp-1484118907153.jpeg

H φράση του Δάντη «ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις» μας ήρθε στο μυαλό, ακούγοντας τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, να δίνει εξηγήσεις για την κυβερνητική πολιτική στο θέμα των προσφύγων, σε συνέντευξη του στον Real fm 97,8.

Αν μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα από τη συνέντευξη του υπουργού στους δημοσιογράφους Νίκο Μπογιόπουλο και Μανώλη Κοττάκη είναι το εξής: Η διαχείριση του προσφυγικού, με όρους στοιχειώδους ανθρωπιάς, δεν μπορεί να συμβαδίζει με τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ούτε οι περιγραφές, ούτε η διακήρυξη καλών προθέσεων μειώνουν στο ελάχιστο τις κυβερνητικές ευθύνες.

Η κυβέρνηση είναι «ταγμένη» στην εφαρμογή μιας πολιτικής που ισοδυναμεί με έγκλημα διαρκείας. Η αυτοκριτική του υπουργού για την κατάσταση κατάσταση στη Λέσβο – όσο ειλικρινής κι εάν είναι σε προσωπικό επίπεδο – δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Η πολιτική που ασκείται και οι πράξεις που δεν γίνονται στην ώρα τους βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Απαιτούνται πράξεις που έπρεπε να έχουν γίνει από χθες!

Ακούστε τη συνέντευξη που είναι δημοσιευμένη στο Real.gr, πατώντας ΕΔΩ

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή