Εγώ πάω στο γιατρό.. Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα καθαρίσω τα Εξάρχεια -Τι θα κάνω με παράνομους μετακλητούς

wpid-wp-1484155698337.jpeg

Το σχέδιό του για την διακυβέρνηση της χώρας, παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» με αφορμή τον 1 χρόνο στο τιμόνι της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας δεν διαθέτει πραγματικό σχέδιο για το μέλλον, εμείς το διαθέτουμε», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφέρθηκε ενδεικτικά στις προθέσεις του.

Για την τρομοκρατία

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους πολιτικούς προϊστάμενούς τους. Εχω την αίσθηση ότι στο χώρο των αντιεξουσιαστών και γύρω από τα Εξάρχεια υπάρχει μια νέα γενιά τρομοκρατών την οποία θα τη βρούμε μπροστά μας στο μέλλον.

Είναι σαφές ότι η ΕΛΑΣ αν είχε πολιτική εντολή θα μπορούσε να καθαρίσει τα Εξάρχεια, όπου διακινείται βαρύς οπλισμός. Εγώ θα καθαρίσω τα Εξάρχεια. Σήμερα η ΕΛΑΣ δεν έχει αυτή την εντολή. Είναι δυνατόν σε μια γειτονιά να επικρατεί καθεστώς άβατου;

Υπάρχουν διασυνδέσεις με ποινικούς, τα ξέρουμε αυτά. Και ο υπουργός και η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, συνολικά.

Βεβαίως και θα καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και βεβαίως θα χτιστεί φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Για τις αλλαγές στη ΝΔ

Η ΝΔ έχει κάνει και τα λάθη της. Εχουμε κάνει γενναία αυτοκριτική και έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό δεν είναι εύκολη διαδικασία, δημιουργεί και τριβές και εντάσεις. Είναι πολύ εύκολο να υποσχεθείς πολλά, το ξέρουν οι πολίτες, θυμούνται το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης.

Η κατανομή των ρόλων στους τομεάρχες – απορρίπτω τον όρο σκιώδη κυβέρνηση, δεν θέλω φαινόμενα αλαζονείας – αφορά αποκλειστικά τα κοινοβουλευτικά στελέχη.

Για κυβέρνηση της ΝΔ
Η κυβέρνησή μου θα έχει πολλά εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

Ανθρωποι από την αγορά θα είναι ευπρόσδεκτοι και τη ΝΔ και γιατί όχι στην κυβέρνηση

Γιατί όχι και στελέχη επιχειρήσεων, από τον ιδιωτικό τομέα, στα πρότυπα Τραμπ

Για εκλογές
Αν δεν ήμασταν έτοιμοι δεν θα ζητούσαμε εκλογές. Η χώρα βουλιάζει – δεν καταρρέει – αλλά βουλιάζει σε ένα τέλμα αναξιοπιστίας σε ένα σύννεφο συλλογικής κατάθλιψης.

Για απολύσεις στο Δημόσιο
Για τη δήλωσή μου ότι υπάρχει λίπος θα σας δώσω δύο παραδείγματα.

Οι συνολικές δαπάνες του προϋπολογισμού για τους φορείς του υπ. Μεταφορών έχουν ξεφύγει κατά 500 εκατομμύρια. Η κυβέρνηση σήμερα, εξακολουθεί και προσλαμβάνει σωρηδόν κόσμο. Οταν σήμερα μονιμοποιούν κόσμο, προσθέτουν στο Δημόσιο ένα περιττό βάρος. Εμείς απολύσεις δεν θα κάνουμε. Αλλά εάν κάποιος συμβασιούχος μονιμοποιείται με τρόπο παράνομο – και έχουμε περιπτώσεις που θα τις αναδείξουμε τις επόμενες ημέρες – εκεί θα είμαι πολύ προσεκτικός. Παράνομες μονιμοποιήσεις εμείς δεν θα κάνουμε.

Θα επανεξετάσουμε όλες τις μονιμοποιήσεις που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αν είναι παράνομες δεν θα εγκριθούν.

Αυτό δεν ισχύει για τις προσλήψεις π.χ. στο χώρο της Υγείας. Η κυβέρνηση σήμερα, εξακολουθεί να προσλαμβάνει απίθανες ειδικότητες, ανθρώπων με υποχρεωτική εκπαίδευση και όχι π.χ. νοσηλευτές. Αυτά θα τα αλλάξουμε. Η κυβέρνηση δεν επιτρέπει σήμερα σε κάποιον δήμαρχο να κάνει προσφυγή για υπάλληλό του εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει δικαστική απόφαση, προκειμένου να κρατήσει ανοικτές τις προσλήψεις από την πίσω πόρτα.

Για διαπραγμάτευση

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα δικό της σχέδιο που να το αγκαλιάσει. Αν καταφέρουμε να πείσουμε τους πιστωτές μας ότι έχουμε δικό μας σχέδιο που να το αγκαλιάσουμε, πιστεύω ότι θα αλλάξουν στάση στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Οσα έχουμε πει είναι κοστολογημένα. Για παράδειγμα, όταν ανακοινώσαμε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% κάποιοι έλεγαν γιατί όχι 50%. Γιατί δεν πρόκειται να υποσχεθούμε κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Οι εταίροι μας γνωρίζουν ότι είμαστε μεθοδικοί και οργανωμένοι.

Η μείωση των φόρων ειδικά σε επιχειρήσεις είναι απολύτως επιβεβλημένη. Θα το κάνουμε. Είναι ο μόνος τρόπος να στείλουμε μήνυμα στην επιχειρηματική κοινότητα επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Για το αν θα κάνει μονομερείς ενέργειες;

Ελεγχόμενα ναι, όπου είναι απολύτως απαραίτητο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Για τις εισφορές στα μπλοκάκια

Αυτό που συμβαίνει είναι τρέλα. Δεν γίνεται κάποιος να δουλεύει και το 80% να πηγαίνει σε εργοδοτικές εισφορές. Είναι λάθος και θα φανεί το επόμενο 6μηνο ότι δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή έτοιμος, το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσω την πρότασή μας, όταν είναι έτοιμη.

Για μετακλητούς

Θα παρουσιάσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο με πολύ σφιχτό πρέπει να μειωθεί το πλήθος των μετακλητών αλλά πρέπει να αλλάξει και το μισθολογικό κόστος των μετακλητών. Οταν ήμουν υπουργός την περισσότερη δουλειά την έκανα με άριστους δημοσίους υπαλλήλους.

Για τη συνάντηση με Ρέμο

Δεν υπάρχει θέμα να είναι στα ψηφοδέλτιά μας. Δεν τον ήξερα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο άνθρωπο

50 Share Tweet Share Share Mail
ΣΧΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΥΡΙΆΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣΝΔ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
NEWS
STORIES
NEWSLETTER

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ιδρυση νέου κόμματος ζητούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ [ονόματα]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΉ 11|01|2017
Επιστολή προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον Γραμματέα του κόμματος Στέφανο Ξεκαλάκη και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής απέστειλαν τέσσερα μέλη του οργάνου, με την οποία ζητούν ιδρυτικό συνέδριο που θα αποφασίσει για τα πάντα – Όνομα, Σύμβολα, Διακήρυξη, Πολιτικές Θέσεις, Καταστατικό και, συνεπώς, μορφή και τρόπο εκλογής της ηγεσίας – που θα έχει ως κατάληξη τη δημιουργία νέου φορέα.

Υπενθυμίζουν μάλιστα την ομόφωνη απόφαση του τελευταίου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που έκανε λόγο για νέο σχήμα, ενώ οι υπογράφοντες το κείμενο, ζητούν να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της Κ.Π.Ε., που συνεδριάζει την Κυριακή, η εξειδίκευση της εν λόγω απόφασης, προτείνοντας παράλληλα και συγκεκριμένο δικό χάρτη.

Την επιστολή υπογράφουν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής: Δρούζιας Χρήστος, Μακρίδης Χρόνης, Παπαστεργίου Χρήστος και Σάββας Κώστας.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 15ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Προς : Πρόεδρο σ. Φώφη Γεννηματά,

Γραμματέα Κ.Π.Ε. σ. Στέφανο Ξεκαλάκη

Κοιν: Μέλη Κ.Π.Ε.

Μετά την ατελέσφορη, δυστυχώς , προσπάθεια της κοινής επιτροπής διαλόγου ΔΗ.ΣΥΜ. και ΠΟΤΑΜΙ, παρακολουθούμε μια αέναη διελκυστίνδα θέσεων, προθέσεων και δράσεων για την ενοποίηση του προοδευτικού χώρου.
Ατυχώς, από την προσπάθεια αυτή, απουσιάζει το πλέον αρμόδιο πολιτικό όργανο, το οποίο είναι η Κ.Π.Ε. Το κορυφαίο όργανο, μεταξύ δύο συνεδρίων, σύμφωνα με το καταστατικό μας.

Το μόνο νομιμοποιημένο συλλογικό όργανο, να υλοποιήσει επακριβώς την ομόφωνη απόφαση του τελευταίου συνεδρίου μας, η οποία, για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναφέρει επακριβώς τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτείται ως θεσμική οντότητα και συμβάλλει συντεταγμένα, αλλά ειλικρινά και γενναιόδωρα, στη συγκρότηση ενός πραγματικά ευρύτερου σχήματος, που ακριβώς λόγω του εύρους του είναι ένα γνήσια νέο σχήμα. Ποιό είναι το σχήμα αυτό; Η εύκολη απάντηση είναι : το σχήμα αυτό είναι η Δημοκρατική Παράταξη ή Συμπαράταξη, η Κεντροαριστερά, η Ελληνική Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.

Ακούστε, αυτό πρακτικά, εκλογικά δεν αρκεί. Χρειάζεται κάτι παραπάνω, που να καλύπτει όλο το προοδευτικό Κέντρο, όλες τις δημιουργικές, προοδευτικές δυνάμεις, όλες τις δυνάμεις που εκφράζουν τον ορθό λόγο, που διακηρύσσουν την επιτακτική ανάγκη του κανονικού κράτους, του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης».

*(στο τέλος της επιστολής επισυνάπτεται ολόκληρη η απόφαση)

Οι υπογράφοντες αυτό το κείμενο, ζητούμε να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της Κ.Π.Ε., στην επικείμενη συνεδρίασή της, η εξειδίκευση αυτής της απόφασης και καταθέτουμε προς συζήτηση και απόφαση την εξής πρόταση:

1. Κάθε προσπάθεια εκ των άνω για ανασυγκρότηση της παράταξης είναι εξ” ορισμού μακριά από την κοινωνία. Οδηγεί δε σε μια σειρά από λάθη, με πρώτο από όλα την εκλογή ηγεσίας πριν τη συγκρότηση του νέου φορέα. Αυτό μεταφέρει τη συζήτηση από το προγραμματικό-πολιτικό επίπεδο στο οργανωτικό-επικοινωνιακό και επομένως την περιορίζει στο να αφορά μόνο κεντρικά στελέχη και τεχνικούς της διαφήμισης και όχι τους πολίτες.

2. Ποιά, επομένως, πρέπει να είναι τα βήματα;

Α) Συγκρότηση, σε εθελοντική βάση και χωρίς αριθμητικό περιορισμό, επιτροπών Πρωτοβουλίας και Δεοντολογίας σε κάθε νομό.

Β) Κάλεσμα, προς όποιον πολίτη αισθάνεται ότι ανήκει στην προοδευτική παράταξη, να αναλάβει δράση για συγκρότηση πυρήνων του νέου φορέα με γεωγραφική ή θεματική αναφορά. Οι πρωτοβάθμιοι πυρήνες, με ελάχιστο και μέγιστο αριθμό μελών, πιστοποιούνται ως τέτοιοι με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας και Δεοντολογίας του νομού. Αυτό προϋποθέτει ιδρυτική συνέλευση του πυρήνα, η οποία απαιτεί παρουσία τουλάχιστον του 80% των μελών του.

Γ) Στην ιδρυτική συνέλευση ο πυρήνας εκλέγει συντονιστικό όργανο και αποφασίζει δράσεις στο χώρο αναφοράς του. Το κάλεσμα για τη συνέλευση γίνεται υποχρεωτικά ΚΑΙ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του νέου σχήματος, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν. Αυτό ισχύει και για κάθε συνέλευση, οι οποίες είναι ανοιχτές προς όλους.

Δ) Σε επόμενη συνέλευση ο πυρήνας, με ίδια αναλογία πανελλαδικά, εκλέγει αντιπροσώπους για τη συνέλευση του νομού και το ιδρυτικό συνέδριο.

Ε) Η Νομαρχιακή Συνέλευση εκλέγει το συντονιστικό της όργανο και προγραμματίζει τη δράση της παράταξης στο χώρο ευθύνης της. Επιπλέον, εκλέγει και εκείνη, συμπληρωματικό αριθμό συνέδρων.

ΣΤ) Με συνδρομές όλων των μελών καλύπτονται τα έξοδα των συνέδρων που προέρχονται εκτός του Λεκανοπεδίου.

Ζ) Το Ιδρυτικό Συνέδριο, που όλα του τα μέλη προτείνουμε να είναι εκλεγμένα και ο αριθμός τους να είναι λειτουργικός, αποφασίζει για τα πάντα: Όνομα, Σύμβολα, Διακήρυξη, Πολιτικές Θέσεις, Καταστατικό και, συνεπώς, μορφή και τρόπο εκλογής της ηγεσίας. Οι νομαρχιακές συνελεύσεις είναι εκείνες που στέλνουν προτάσεις επί των οποίων θα γίνει η συζήτηση για τα παραπάνω.

Η) Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω πολιτικών διαδικασιών, οι συλλογικοί φορείς που μετέχουν σε αυτές, ενσωματώνονται στο νέο φορέα και περνούν στην Ιστορία της Παράταξης.

3. Η Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ καλεί τους προοδευτικούς πολίτες που αγωνιούν και θέλουν να ενεργοποιηθούν, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να γονιμοποιήσουν με το λόγο τους και να μαζικοποιήσουν με τη δράση τους αυτή την ελπιδοφόρα πορεία. Να διατηρήσουν, αν θέλουν, ως την ολοκλήρωση του Συνεδρίου και τυχόν συμμετοχή τους σε κόμμα, κίνηση ή άλλη συλλογικότητα του προοδευτικού χώρου.

Η Κ.Π.Ε. καλεί και τα άλλα κόμματα, κινήσεις και συλλογικότητες του προοδευτικού χώρου να αποδεχτούν ως βάση συζήτησης αυτή την απόφαση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με αυθεντικές-δημοκρατικές-πολιτικές διαδικασίες να συνδιαμορφώσουμε από τα κάτω, τον νέο και ενιαίο φορέα του κοινού μας μέλλοντος.

Πιστεύουμε ότι αυτή η πορεία, με ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται εντός του Μαΐου, εξασφαλίζει διαφάνεια-δημοκρατία-συμμετοχή και αποτέλεσμα.

Οι υπογράφοντες :

ΔΡΟΥΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
*Απόφαση συνεδρίου

«…Πρώτη πρόταση: Το ΠΑΣΟΚ παραμένει, επιμένει, περιμένει την ανάστασή του ως παλαιού πολυσυλλεκτικού ΠΑΣΟΚ και με το πρόσχημα αυτό αρκείται στην εκλογική επιβίωση και τη διεκδίκηση της κοινοβουλευτικής του εκπροσώπησης. Αυτό μου φαίνεται ολιγαρκές, παρελθοντολογικό, εσωστρεφές. Ίσως κλείνει κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν, αλλά αυτό αφορά πολύ λίγους.

Η δεύτερη πρόταση: Το ΠΑΣΟΚ αυτομετασχηματίζεται συμβολικά και αισθητικά και αγωνίζεται να πείσει ότι είναι κάτι άλλο ,χωρίς τα πολιτικά, ηθικά ,οικονομικά και νομικά βάρη του παρελθόντος, αλλά με τη μνήμη μόνο των καλών του πλευρών. Φοβούμαι ότι αυτό, παρότι είναι συμπαθητικό, δεν είναι εφικτό, γιατί ακόμη και με άλλο όνομα και με άλλα σύμβολα, η ίδια οντότητα δεν αποκτά δυναμική και επιπλέον μπορεί να κατηγορηθεί ότι κρύβεται και δεν σέβεται την ιστορική της κληρονομιά αλλά και τα χρέη της.

Η τρίτη πρόταση: Το ΠΑΣΟΚ αυτοδιαλύεται. Πώς; Χωρίς να είναι έτοιμο το επόμενο βήμα; Με το επόμενο βήμα να είναι προσωπική υπόθεση του καθενός; Μα το ζητούμενο είναι οι συλλογικές πρωτοβουλίες που τιμούν την παράδοση, αλλά και τις ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η τέταρτη πρόταση: Το ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτείται ως θεσμική οντότητα και συμβάλλει συντεταγμένα ,αλλά ειλικρινά και γενναιόδωρα ,στη συγκρότηση ενός πραγματικά ευρύτερου σχήματος, που ακριβώς λόγω του εύρους του είναι ένα γνήσια νέο σχήμα.
Ποιο; Ποιο είναι το σχήμα αυτό; Η εύκολη απάντηση είναι : το σχήμα αυτό είναι η Δημοκρατική Παράταξη ή Συμπαράταξη, η Κεντροαριστερά, η Ελληνική Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία.
Ακούστε, αυτό πρακτικά ,εκλογικά δεν αρκεί. Χρειάζεται κάτι παραπάνω, που να καλύπτει όλο το προοδευτικό Κέντρο, όλες τις δημιουργικές ,προοδευτικές δυνάμεις, όλες τις δυνάμεις που εκφράζουν τον ορθό λόγο ,που διακηρύσσουν την επιτακτική ανάγκη του κανονικού κράτους, του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης.

Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, που εκφράζει όσους πιστεύουν στο κράτος δικαίου, στα ανθρώπινα δικαιώματα, την πολυφωνία, την ανεκτικότητα, τον πολιτικό φιλελευθερισμό, που είναι ιδεολογία της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.
Ένα σχήμα, που εκφράζει όσους πιστεύουν πραγματικά στη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό, τις νέες μορφές πολιτικής συμμετοχής, μέσα σε μια μετα-αντιπροσωπευτική και μεταπλειοψηφική δημοκρατία της συναίνεσης, αυτό που θα λέγαμε συμπεριληπτική δημοκρατία.
Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, που εκφράζει όσους πιστεύουν στον ενεργό πατριωτισμό και σε όλες τις παραμέτρους εθνικής ισχύος.

Όσους πιστεύουν βαθιά στην κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τη συνοχή, σε ένα κοινωνικό κράτος με προοπτική, βιώσιμο.

Σ´ ένα μοντέλο εθνικής παραγωγής και ανταγωνιστικότητας βασισμένο στους ενδογενείς πόρους, την γη και τους ανθρώπους.

Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, που εκφράζει όσους πιστεύουν στην αειφορία, στην αλληλεγγύη των γενεών.

Σε ένα κανονικό κράτος με αντισυντεχνιακή προσέγγιση, βασισμένη στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια.

Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, που κινητοποιεί όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του έθνους, που προτείνει μια εθνική αναπτυξιακή συμφωνία και περιφερειακές αναπτυξιακές συμφωνίες.

Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, που μπορεί να συμβάλλει σε ένα άλλο πανευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα, με άλλες διακυβερνητικές ισορροπίες που υπερβαίνουν τις κλειδωμένες ανισότητες μεταξύ των κρατών – μελών.

Αναφέρομαι σε ένα σχήμα, με αξιακή ταυτότητα, με κοινωνικές αναφορές, με προγραμματικό λόγο.

Προσέξτε όμως, σε ένα σχήμα που συνιστά αξιόπιστη, εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μόνο έτσι απευθύνεσαι οριζόντια στο εθνικό ακροατήριο. Μόνο έτσι συγκροτείς ισχυρό κοινό παρανομαστή που λειτουργεί ξανά πολυσυλλεκτικά και πλειοψηφικά διαπερνώντας την κοινωνία, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης, μορφωτικού επιπέδου, ηλικίας, φύλου και περιοχής. Όχι με στόχο την εκλογική και κοινοβουλευτική επιβίωση, αλλά την απάντηση στις ανάγκες της κοινωνίας. …»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή