Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! Οι φούρνοι «ΒΕΝΕΤΗΣ» προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ το ψωμί κάθε ημέρας σε άνεργους, πολύτεκνους και άπορους!!! Από 15 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου

wpid-wp-1482082672514.jpeg

Δωρεάν το ψωμί της ημέρας σε άνεργους, πολύτεκνους και άπορους προσφέρουν από σήμερα τα καταστήματα «ΒΕΝΕΤΗ»…

Η γνωστή αλυσίδα φούρνων η οποία διατηρεί κατάστημα και στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τομπάζη 15 στην Πυλαία, θα πραγματοποιήσει αυτή τη δράση μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

«Κανείς στην κρίση μόνος του…

Με αυτή την πεποίθηση, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ στέκεται κι αυτή τη χρονιά στο πλάι των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Με την ενέργεια «ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΒΕΝΕΤΗ», η εταιρεία προχωρά στη δωρεάν προσφορά του ψωμιού κάθε μέρας στους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους, σε όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Μετά την προσφορά δωρεάν ψωμιού σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες τον Ιούλιο του 2015 (διάστημα που οι τράπεζες έπαυσαν τη λειτουργία τους λόγω capitalcontrols), η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ θεσμοθετεί την κίνηση αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα, με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν το ψωμί, ένα είδος πρώτης ανάγκης, στη διάρκεια των γιορτών.

Σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους, από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, που ολοκληρώνεται η εορταστική περίοδος.Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων. To ψωμί που θα προσφέρεται είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρουν καθημερινά δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη, μετά τις 22.00″, αναφέρει η ανακοίνωση των φούρνων Βενέτη.

Δείτε αναλυτικά τα καταστήματα ΕΔΩ

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

thestival.gr