«ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ… ΜΠΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!» : Τι είπε ο Τσίπρας για τον Καμμένο

wpid-wp-1481654387945.jpeg

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του από τη Νίσυρο όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης προχώρησε σε μια διαφορετική αποκάλυψη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να δώσει έναν πιο προσωπικό τόνο στην ομιλία του δήλωσε ότι είχε επισκεφθεί το νησί πριν πολλά χρόνια όταν ακόμα ήταν φοιτητής και σε αυτή αυτήν επίσκεψη είχε συναντήσει και τον Πάνο Καμμένο.

«Σε φοιτητικές διακοπές μου στη Νίσυρο,τότε με sleeping bag, στην Πάχη, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στο νησί σας», είπε χαρακτηριστικά.

«Και θέλω να σας εκμυστηρευτώ και κάτι. Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Καμμένο στο πανηγύρι της Παναγίας, σε ένα πανηγύρι που όλο το νησί σε μια αυλή μοίραζαν κρέας και πατάτες βραστές και θυμάμαι ότι ήταν εκεί ο Πάνος Καμμένος πολιτευτής της Δεξιάς εγώ από τότε ήμουν στην αριστερά θεωρούσα ότι είναι μπούλης», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας αμήχανα χαμόγελα στον ίδιο τον υπουργό Άμυνας που βρισκόταν στην πρώτη σειρά, όσο και στους άλλους παράγοντες.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, του έκανε εντύπωση «ο Πάνος ο Καμμένος ήταν ζεστός άνθρωπος, είχε λαϊκή αποδοχή και έπιανε κουβέντα σε όλα τα τραπέζια και το σχολίασα στη γυναίκα μου που ήμασταν από τότε μαζί».

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι έξω καρδιά», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και κατέληξε:

«Παρά τις διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε κοινό στόχο: Θέλουμε ο τόπος να πάει μπροστά».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή