Μακελειό! Μας εξαθλιώνουν και μας δουλεύουν!

wpid-wp-1481482950478.jpeg


Μας εξαθλιώνουν και μας δουλεύουν! Ζητάμε συγγνώμη από τον αναγνώστη για τους αριθμούς που ακολουθούν, αλλά ενίοτε μόνο έτσι μπορεί να μιληθεί η γλώσσα της αλήθειας.
Τα σενάρια στο Eurogroup -για τις συνεδριάσεις του οποίου πανηγυρίζει η κυβέρνηση- προβλέπουν πλεονάσματα 3,5% στην (α) περίπτωση για 3 χρόνια, στη (β) για 5 χρόνια και στη (γ) για 10 χρόνια και αμέσως μετά διαρκή πλεονάσματα περίπου 2% για όλα τα έτη μέχρι το 2060.
Δεδομένου, αφενός, ότι τα πλεονάσματα του 3,5% και του 2% με τα σημερινά δεδομένα ισούνται κατ’ έτος με 6,5 δια και 3,6 δια, αντίστοιχα, αφετέρου άτι όπου ακούς πλεονάσματα εξυπακούονται αντίστοιχα «μέτρα», αυτό (σύμφωνα, πάντα, με τα σενάρια που οι ίδιοι διοχετεύουν)μέχρι το 2060 ανά περίπτωση σημαίνει: α) μέτρα 163 δισ., β) μέτρα 169 δισ., γ) 183 δισ.
Ομως, μας λένε ότι το αντίδωρο θα είναι «κούρεμα» χρέους κατά 45 δισ. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι είναι μεγαλύτερο σε αυτή τη ζωή: Το 45 ή το 163, το 169 και το 183. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι κοροϊδία είναι να σου «χαρίζουν» περίπου 1 δισ. τον χρόνο για σαράντα χρόνια, αλλά να σου παίρνουν με τη μορφή των πλεονασμάτων από 3 έως 7 φορές περισσότερα κάθε χρόνο για σαράντα χρόνια!
Κι ο καθένας μπορεί να καταλάβει: Αν τους αφήσουμε να φέρουν σε πέρας και αυτό το σχέδιο, τότε ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα θα μοιάζει «παιδική χαρά» μπροστά στο μακελειό που θα ακολουθήσει.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή