Καταθέσεις 249.000, άλλες 110.000 ευρώ σε μετοχές

wpid-wp-1483000787835.jpeg

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης εμφανίζει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 249.000 ευρώ (κοινοί με σύζυγο και τέκνα). Επίσης, εμφανίζει χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων αξίας αποτίμησης περίπου 110.000 ευρώ. Ο βουλευτής Λασιθίου είχε σπεύσει να υπερασπιστεί 3 συντοπίτες του οι οποίοι είχαν προφυλακισθεί για κατοχή σημαντικών ποσοτήτων αυτοσχέδιων εκρητικών μηχανισμών.

Δείτε την γραπτή δήλωση του κ. Θραψανιώτη

Η απόφαση για την προφυλάκιση των συμπολιτών μας εξέπληξε την τοπική κοινωνία. Δεν κρίνουμε την απόφαση των αρμοδίων λειτουργών. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι συμπολίτες συμμετείχαν σ’ ένα έθιμο χρόνων, ότι παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στην αστυνομία κατόπιν υπόδειξης των επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης και κατά γενική ομολογία οι συγκεκριμένοι δεν έχουν δείξει σημεία παραβατικότητας.

Χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το σκεπτικό της παραπομπής, το γεγονός της αντιμετώπισης των συγκεκριμένων συμπολιτών μας με όρους κατοχής εκρηκτικών, είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

Μανόλης Θραψανιώτης Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή