ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….! Όσο πιο πολύ μιλάς…ΤΟΣΟ μειώνεις τα ποσοστά του «ΜΠΟΥΛΗ» αρχηγού σου…! ΝΕΟ ξέσπασμα ΖΟΥΡΑΡΙ!!

wpid-wp-1482149657211.jpeg

Τις θέσεις που εξέφρασε για τα ελληνικά νησιά υπεραμύνεται ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος, παράλληλα, επιτίθεται κατά των επικριτών του.

«Προς γνώσιν για τα λυσσάρικα αγράμματα κομματοβριθή: κατά τα τελευταία 2.500 χρόνια, μας τα πήραν τα νησιά, όλα τα νησιά μας, Πέρσες, Ρωμαίοι, Άραβες, Φράγκοι, Βενετσιάνοι, Γενουήνσιοι, Τούρκοι, Γερμανοί. Όχι μερικά νησιά… ΟΛΑ! Τι έγινε όλες αυτές τις καμιά πενηνταριά φορές; Τα ξαναπήραμε! Όλα τα νησιά μας!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Επίσης, το κυβερνητικό στέλεχος υποστηρίζει ότι έχει υπάρξει πρόσφυγας και μετανάστης, ενώ έχει καταδικαστεί από το στρατοδικείο Καβάλας.

«Γιατί; Για την Ελληνολατρεία μου! Επομένως: όλα αυτά τα σεσηπότα ντουβάρια που πλαστογράφησαν τα λόγια μου (θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας), εγώ τα γράφω «στα παλιά μου τα μάτια» (κατά τον στίχο της Κικής Δημουλά) και «πάνω απέπαρδον» επί της πλαστογραφίας τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή