«ΒΟΜΒΑ» ΤΟΣΚΑ: «Δεν αποκλείω ατύχημα αν…»

wpid-wp-1482214256347.jpeg

«Όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη κι ένα ατύχημα», παραδέχτηκε μιλώντας στο Real fm και στον Νίκο Στραβελάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στη πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει αν δεν κάνει πίσω το ΔΝΤ και επιμείνει ο Σόιμπλε, με δεδομένη και την επισήμανση της κ. Μέρκελ στον έλληνα πρωθυπουργό ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του ΔΝΤ για την συμφωνία, ο κ. Τόσκας επεσήμανε ότι «στη ζωή υπάρχουν και το αδιέξοδα, υπάρχουν και τα ατυχήματα. Όλα μπορούν να συμβούν.»

«Αν επιμείνουν και πάει σε μεγάλο μάκρος χρόνου το θέμα της συμφωνίας, μπορεί να υπάρξουν αδιέξοδα. Οι ενδείξεις που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι σε αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τα πράγματα θα ισορροπήσουν και θα εκλογικευτούν όλες οι πλευρές, γιατί αυτή η λογική δεν βγάζει πουθενά».
Τέλος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επεσήμανε ότι «δεν το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή γιατί δεν το βλέπουμε πιθανό».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή