«Φως στο Τούνελ»: Έρευνα μέσα στη νύχτα – Η ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

wpid-wp-1478937655275.jpeg

Με ιδιαίτερη ευαισθησία κινητοποιήθηκαν μέσα στη νύχτα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του κρητικού επιχειρηματία στο χώρο των αστέγων, οι τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ».

Έψαξαν σε ξενώνες, πλατείες και δρόμους και τελικά με τις πληροφορίες τους, βοήθησαν σημαντικά την έρευνα της εκπομπής.

Ίχνη του Μηνά Αργυρίου 51 χρόνων, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αμαρουσίου. Άνθρωποι που τον αναγνώρισαν, υποστηρίζουν πως ζει και θα τον φέρουν σε επαφή με τον φίλο του που πήρε την πρωτοβουλία να τον αναζητήσει, αφού δεν είχε κανέναν να νοιαστεί γι’ αυτόν.

Ο κρητικός επιχειρηματίας είχε πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Έκλεισε σταδιακά τα τέσσερα μαγαζιά του και χάθηκε.

Η ανήμπορη μητέρα του δεν μπορούσε να τον ψάξει, κάτι που έκανε ο φίλος του Παναγιώτης Γιακουμετής, που βρέθηκε στο στούντιο.

Ηράκλειο: Τον λύγισε η κρίση….

«Θέλω να βρεθεί ο Μηνάς γιατί είμαι ο πιο κοντινός του φίλος. Αν αυτή τη στιγμή εμφανιζόταν θα είχε παράπονα από μένα γιατί θα πίστευε πως δεν προσπάθησα να τον αναζητήσω» είπε στο «Τούνελ».

Γείτονας του αγνοούμενου, επίσης καταστηματάρχης στην εμπορική περιοχή του Ηρακλείου, είπε στην εκπομπή: «Σ’ αυτή τη γειτονιά μεγάλωσε. Ο παππούς του ήταν χρόνια έμπορος πριν από αυτόν. Τον ήξερα καλά, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και δουλευταράς. Το μαγαζί του ήταν όλη μέρα ανοιχτό. Τώρα πέφτω από τα σύννεφα που μαθαίνω ότι έχουν να τον δουν οι συγγενείς του τόσα χρόνια».

Ο ιδιοκτήτης καφενείου Λάμπρος Λαμπράκης, που βρίσκεται κοντά στο μαγαζί που διατηρούσε ο αγνοούμενος, είναι ένας από τους ανθρώπους που για χρόνια, τον συναντούσε σχεδόν καθημερινά . Τον περιέγραψε σαν ένα μορφωμένο άνθρωπο που χρωστούσε μόνο ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο του μαθηματικού , αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. «Η κρίση τον διέλυσε κι έκλεινε τα μαγαζιά του το ένα μετά το άλλο. Ήταν καλοσυνάτος και χαμογελαστός, δεν ξέρω τι απέγινε…»

Άλλος γείτονας του Αργυρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: « Τον γνωρίζω χρόνια, είχε τέσσερα μαγαζιά στην περιοχή. Πρόκειται για εξαιρετικό άτομο. Κανείς δεν ξέρει τι του συνέβη, χάθηκε ξαφνικά…»

Οικογενειακή φίλη και μία από τις επτά υπάλληλους που είχε ο αγνοούμενος, ανέφερε πως ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να κλείσει τα μαγαζιά του όταν άρχισε η οικονομική κρίση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή