ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ! Η ώρα της… απόφασης για τον παιδεραστή Νίκο Σειραγάκη

wpid-wp-1478787011743.jpeg


Έφτασε η μεγάλη ώρα της… απόφασης για τον Νίκο Σειραγάκη καθώς σήμερα θα συνεδριάσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά προκειμένου να λάβει την τελική του απόφαση.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στην εκδίκαση της υπόθεσης εξετάστηκαν συνολικά 16 μάρτυρες και η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο Νίκος Σειραγάκης, να αγορεύσουν οι δικηγόροι ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα προτείνει την ενοχή του ή όχι και το δικαστήριο θα αποφασίσει.

Ωστόσο, στις 21 Οκτωβρίου, ερωτηθείς από την πρόεδρο του Δικαστηρίου, ο καταδικασμένος σε πραγματική ποινή 401 ετών για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών κλήθηκε να αιτιολογήσει την απόφαση του να καταθέσει έφεση.

Αμετανόητος και προκλητικός ο παιδεραστής, για μία ακόμα φορά “τήρησε ” την αρχική του υπερασπιστική γραμμή του εαυτού του, λέγοντας πως δεν θεωρεί ασελγείς τις πράξεις του σε βάρος των παιδιών και πως “ζει σε φρικτές συνθήκες κράτησης”.

Εξακολούθησε μάλιστα να ισχυρίζεται ότι υπήρξε μέλος της διαδικασίας, ενός “κώδικα” που προϋπήρχε μεταξύ των παιδιών. Αυτό είχε υποστηρίξει και στην πρώτη δίκη, εξοργίζοντας και τότε τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής.

Η έδρα του δικαστηρίου δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, αφού πρόκειται στο τέλος της διαδικασίας να απολογηθεί.

Πάντως, η προκλητική στάση του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ήταν συχνές οι στιγμές που ακούστηκαν έξω από την αίθουσα οι φωνές των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή