Οι 8 ΛΟΓΟΙ που έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο ΤΡΑΜΠ και όχι η ΚΛΙΝΤΟΝ από τους αμερικάνους…

wpid-wp-1478786548270.jpeg

Ο Ντόναλντ Τραμπ και επίσημα ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, νίκησε γιατί οι ΗΠΑ είχαν φτάσει στο όριό τους μετά από μια οκταετία διακυβέρνησης του Ομπάμα, όπου συνέβησαν πολλά που οι Αμερικανοί απέρριπταν και κατά βάσει γιατί η αμερικανική οικονομία έχει εκτροχιαστεί, όχι σε επίπεδο χρηματοοικονομικό, αλλά σε επίπεδο παραγωγικό.

1. Η παραγωγή από την δεκαετία του 1980 έχει υποχωρήσει σε ποσοστό 30% και έχει μεταφερθεί εκτός ΗΠΑ λόγω «παγκοσμιοποίησης» ή απλά δεν έχει μεταφερθεί και έχουν κλείσει τα εργοστάσια, πάλι λόγω «παγκοσμιοποίησης»: Η παλιά βιομηχανική πόλη του του Ντιτρόιτ, έδρα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει καταντήσει πόλη-φάντασμα. Οι Αμερικανοί έχουν χάσει τις δουλειές τους στην βαριά βιομηχανία, στα ορυχεία που κλείνουν και όλοι αυτοί ψήφισαν Ν.Τράμπ.

2. Επίσης οι Αμερικανοί θέλουν να οπλοφορούν. Ο Μ.Ομπάμα και η Χ.Κλίντον δεν ήθελαν.

3. Ο Ν.Τραμπ είχε ταχθεί υπέρ του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης. Μαζί του τάχθηκαν και οι… πρώην λαθρομετανάστες, Μεξικάνοι, Πορτορικάνοι κλπ. που βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους από τους νεοφερμένους! Η Κλίντον, και οι Δημοκρατικοί θέλουν, περίπου, ανοικτά τα σύνορα!

4. Ο Ν.Τράμπ είναι κανονικός (straight) άνδρας. Και μιλάει και ως άνδρας στις ιδιωτικές του συνομιλίες για τις γυναίκες (αντίστοιχα μιλούν και οι γυναίκες στις ιδιωτικές τους συνομιλίες για τους άνδρες).

Αυτό για τους Δημοκρατικούς και τους υποστηρικτες τους, που επί Μ.Ομπάμα σηκώνουν σημαίες στις πρεσβείες τους στο εξωτερικό, υπέρ των λεσβιών, γκέι, κλπ., θεωρήθηκε περίπου ως «έγκλημα». Αλλά για την πλειοψηφία των Αμερικανών αυτό δεν είναι – ακόμα – έγκλημα.

5. Ο Ν.Τραμπ είναι ένας επιτυχημένος δισεκατομμυριούχος. Η Χ.Κλίντον είναι μια διεφθαρμένη μαφιόζα μέλος του «βαθέως» αμερικανικού κράτους με τα αδικήματα που έχει διαπράξει να αρκούν για να κλείσουν έναν μέσο Αμερικανό για 500 χρόνια στην φυλακή. Οι Αμερικανοί, όσο και αν τα αλλοτριωμένα ΜΜΕ είχαν ταχθεί υπέρ της Κλίντον, δεν είναι τελείως μ…κες. Ψήφισαν αυτόν που δεν έχει ανάγκη να τους κλέψει.

6. Ο Ν.Τραμπ, τύπους σαν τον Τ.Σόρος, τους έχει για να του σκουπίζουν τα πόδια. Για την Χ.Κλίντον ήταν απλά, ο βασικός της χρηματοδότης.

7. Τα ΜΜΕ μπορεί να επηρεάζουν, αλλά δεν μπορούν να κοροϊδεύουν εσαεί τους πολίτες. Αυτό επιχείρησαν να κάνουν με την Χ.Κλίντον και δεν τα κατάφεραν.

8. Αν εκλεγόταν η Χ.Κλίντον, οι πιθανότητες για έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ήταν όχι απλά αυξημένες, αλλά πολύ υψηλές. Η χημεία μεταξύ των διεθνών ηγετών, είναι πολύ σημαντική. Ο Β.Πούτιν με τον Μ.Ομπάμα έχουν πολύ κακή χημεία και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που έχει εκτροχιαστεί σε σημαντικό βαθμό η διεθνής ασφάλεια. Με την Χίλαρι, θα ήταν απλά ανύπαρκτη. Οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να ρισκάρουν έναν παγκόσμιο πόλεμο. «Ψιλοσυμπαθούν» και τον Β.Πούτιν, οπότε…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή