ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο αμφισβητεί το θάνατο του Βγενόπουλου

wpid-wp-1478638208081.jpeg

Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο δεν ξέρει ότι πέθανε ο Βγενόπουλος και του τονίζει την υποχρέωση του να εμφανιστεί στην Κύπρο

Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (Δ.Δ.Δ.) αναθεώρησε χθες προηγούμενη απόφασή του για αναστολή των ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τη Δημοκρατία εναντίον των κ.κ. Μπουλούτα και Φόρου και την αποφυγή έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των κ.κ. Βγενόπουλου και Μάγειρα, κατηγορουμένων σε υποθέσεις Κακουργιοδικείου, παρά την μη παρουσία τους ενώπιον των Κυπριακών Δικαστηρίων, στα πλαίσια της διαιτησία επί της απαίτησης Ελλαδιτών επενδυτών εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για αποζημιώσεις σχετικά με την πρώην Λαϊκή Τράπεζα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, το Δ.Δ.Δ. ανακοίνωσε χθες την απόφασή του επί του αιτήματος της Δημοκρατίας για αναθεώρηση της προηγούμενης απόφασής του, αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις της Δημοκρατίας και επιβεβαιώνοντας ότι παρά τους πιο πάνω περιορισμούς, όλοι οι κατηγορούμενοι οφείλουν να παρουσιάζονται ενώπιον των Κυπριακών Δικαστηρίων και τους κάλεσε όπως εμφανιστούν στις υποθέσεις που αντιμετωπίζουν στις 17 Νοεμβρίου 2016 και 1η Δεκεμβρίου.

Εάν πράγματι εμφανισθούν, τότε να μη συλληφθούν, αλλά να τους τεθούν περιοριστικοί όροι για τη διασφάλιση της παρουσίας τους στη δίκη όπως συμβαίνει και με τους άλλους κατηγορουμένους και η ακρόαση των υποθέσεών τους να διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης ενώπιον του Δ.Δ.Δ.

Σε περίπτωση κατά την οποία οι κατηγορούμενοι δεν εμφανιστούν στις 17 Νοεμβρίου 2016 ή 1η Δεκεμβρίου 2016, τότε το Δ.Δ.Δ., όπως αποφάσισε, θα λάβει άμεσα και κατάλληλα μέτρα κατόπιν αιτήματος της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το Δ.Δ.Δ. προφανώς δεν είχε λάβει γνώση του γεγονότος του θανάτου του κατηγορουμένου Α. Βγενόπουλου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή