Καφενεία και νοικοκυριά μαυρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας του φόρου κατανάλωσης στον καφέ

wpid-wp-1478638844029.jpeg

«Είναι η τελευταία απόλαυση και των νέων και των μεγαλύτερων και πάμε να τους την κόψουμε κι αυτή».
Με το σχόλιο αυτό, ακόμη ένας τηλεοπτικός σταθμός, το Kontra Channel, επεσήμανε την επικείμενη φορολογική αδικία από 1/1/2017, όταν και αναμένεται να επιβληθεί νέος φόρος κατανάλωσης στον καφέ. Μια αδικία που όπως όλα δείχνουν θα “διορθωθεί” στην κάλπη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του Φλαμπουράρη που είναι λάτρης του καφέ.

Έχουν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες τα περισσότερα πανελλήνια και τοπικά τηλεοπτικά μέσα, όπως ο Alpha, το Star, ο SKAI, αλλά και πολλά μεγάλα περιφερειακά κανάλια.

Όπως τονίζεται, ο ελληνικός και ο στιγμιαίος καφές αναμένεται να αυξήσουν την τιμή τους στο ράφι έως και 30%, ενώ στα νησιά, στα οποία καταργείται ο μειωμένος ΦΠΑ, η επιβάρυνση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από τη μία οι καταναλωτές και κυρίως οι πλέον αδύναμες κοινωνικές ομάδες και από την άλλη πάνω από 1.000 επιχειρήσεις -οι περισσότερες οικογενειακές- και 200.000 εργαζόμενοι επηρεάζονται από την επικείμενη επιβολή του νέου φόρου.

Δείτε το πλέον πρόσφατο ρεπορτάζ στο παρακάτω σύντομο βίντεο το οποίο και ανέβασε στο Youtube ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο αντίστοιχο πάνελ σχολιασμού του θέματος:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή