«Καραγκιόζης» ο Παπαδημητρίου, «αγράμματος» ο Τσίπρας

wpid-wp-1478614347052.jpeg

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για το διορισμό του νέου υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Vima FM χαρακτηρίζοντάς τον πρωθυπουργό «αγράμματο» που «εντυπωσιάζεται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «καθηγητή Γυμνασίου» και «καραγκιόζη».

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:
Ο Τσίπρας είναι απατεώνας γιατί λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει. Μας βάζει τώρα και έναν καραγκιόζη υπουργό Οικονομίας.

Ο Τσακαλώτος είχε μια έδρα και καριέρα στη Βρετανία. Αυτός εδώ (Παπαδημητρίου) ήταν στα κολέγια της Αμερικής που είναι οι δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου, καθηγητής Γυμνασίου ήταν δηλαδή. Το πρώτο του βήμα έκανε επί εθνικού εδάφους και είπε μεγάλη κοτσάνα.

Νομίζω ότι έχουμε έναν Βαρουφάκη, που λέει «άλλο στη θεωρία και άλλο στην πράξη» και άλλες μπούρδες τέτοιου είδους. Ο Τσίπρας επειδή είναι αγράμματος εντυπωσιάζεται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή