Τόσο κοντά στην αρχή …!

wpid-wp-1476712274885.jpeg

Δυο παγκάκια από κορμούς αντικριστά το ένα με το άλλο φτιαγμένα από περιπατητές τους δάσους

Δίπλα μου ο μαύρος λύκος λαχάνιαζε ελαφρά , του χαϊδεύω το κεφάλι νωχελικά και με κοιτάζει με αγάπη!

Απέναντι ο Κάρλος , σκεφτικός.. ήρεμος …!

Ανάμεσα μας ο Αχιλλέας όντως παιδί παίζει τρέχοντας πάνω κάτω !

Το δάσος μας προσφέρει πλουσιοπάροχα της μυρωδιές ανακατεμένες με την δροσιά του , οι ήχοι έρχονται σαν καρύκευμα να συνθέσουν ένα ειδυλλιακό τοπίο!

Φαίνεται ότι κανείς μας δεν θέλει να σταματήσει την ροή αυτής της ομορφιάς !

Μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε …είπε αργά ο Κάρλος !

Είμαστε τόσο κοντά πια στο να γίνει η έκρηξη της ένωσης …συνέχισε !

Τα πήγες πολύ καλά … και με κοίταξε με θαυμασμό!

Απέναντι μου κάθεται η αντανάκλαση του εαυτού μου , πειθήνια και υπάκουη ..σε μια στιγμή όπου οι εντολές της δεν έχουν ισχύ ! Είναι εδώ για να την σουμα της πορείας μας !

Δημιουργήθηκες από μένα ως μέτρο Άμυνας να μην ξεχάσω ποτέ … είπα στον Κάρλος !!

Έφτασες στο να έχεις την δική σου κρίση και συνείδηση για να πετύχεις τις εντολές σου !

Προστάτεψες απόλυτα τον μικρο Αχιλλέα ώστε να μην ξεχάσει , να μην σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να φέρει σε αυτή την πραγματικότητα την συνείδηση που χρειάζεται για να αντέξει και να νικήσει ο άνθρωπος !

Εσύ λοιπόν τα πήγες πολύ καλά … !

Τα πήγαμε καλά λοιπόν … απάντησε!

Δεν τέλειωσε ακόμα , όνειρο μέσα στο όνειρο επίπεδο στο επίπεδο καταφέραμε μαζί να χτίσουμε έναν κόσμο που μας φρόντισε με της ιδιότητες του , γεννησαμε νέα πληροφορία , προστατεψαμε το παιδί , φέραμε νέα συνείδηση …αλλά δεν τέλειωσε ακόμα!

Με έκανες φιλο και προστάτη του παιδικού σου εαυτού με σκοπό να διατηρήσω την ίδια ενέργεια και τα ίδια θέλω μέσα στον χρόνο , σε έκανα να είσαι μέσα στα όνειρα ένας νέος άνθρωπος και να πάρεις της ιδιότητες σου …. ακόμα και ο λύκος γεννήθηκε για να σε προστατέψει …ΠΟΤΕ δεν ρώτησα γιατί ..ποτέ δεν ήθελα απαντήσεις … ποτέ δεν με ενδιέφερε το τέλος … ακόμα και τώρα που λες δεν τέλειωσε ..δεν έχω ερωτήσεις το τι έρχεται … αλλά όσο με έκανες να έχω αυτογνωσία της ύπαρξης μου … αρχίζω να έχω την ανάγκη να μάθω την ουσία … γιατί θες τόσο πολύ να φέρεις στο εδώ την διαδικασία ; ..ρώτησε ο Κάρλος !

Οι άνθρωποι είναι φυλές , κάθε άνθρωπος ανήκει χωρίς να το γνωρίζει σε ομάδα , άλλη ομάδα ενδιαφέρεται μόνο για την ύλη , άλλη ομάδα είναι μόνιμα με άρνηση , άλλη ομάδα μισεί , άλλη ομάδα ζηλεύει …. !! Αυτές οι ομάδες έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τις αρχικές τους «θεσεις» και στην πορεία μιμούνται όλες τις άλλες «θεσεις» ….!

Δηλαδή μπορείς να δεις ένα που ανήκει στην ομάδα του τρομοκράτη (του άρεσει να τρομοκρατεί και να νομίζει ότι νικησε ) ο οποίος έχει και την ύλη σαν μανία και την ζήλια και το μίσος κοκ κοκ!

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε την ψυχή του στην Υλη κάνει μικρές νίκες , κερδίζει κάτι από τον μόχθο του και η ανταμοιβή του είναι αυτή που τον τυφλώνει…η παγίδα της ψευδαίσθησις … !

Κάποιος κερδίζει μερικές χιλιάδες ευρώ και μένει εκεί σε αυτή την ανταμοιβή , αυτή η ανταμοιβή από την ψευδαίσθηση τον τυφλώνει να δει την πραγματικότητα !

Άλλος τρομοκρατεί την γυναίκα του , η γυναίκα από αγάπη δεν μιλα ..και ο ίδιος νομίζει οτι ανταμείφθηκε με κάτι που έχει ουσία!

Άλλος έχει κάνει θέση του τον φόβο ..άλλος την αδυναμία …την ανοχή … γκρίνια,ζήλια ,..και δεν έχουν σταματημό οι συνδυασμοί του θεάτρου!

Οι άνθρωποι ανάλογα την ομάδα τους έχουν βάλει και το ύψος του πήχη που θα φτάσουν ώστε να ελευθερωθούν!…Αλλά την ίδια στιγμή … δεν γνωρίζουν ότι η προσωπική τους ανταμοιβή …αυτό που θεωρούν οι ίδιοι ουσιώδες και αληθινό ,,,είναι αυτό που κονταίνει το κοντάρι για να φτάσουν στον πήχη !

Κάθε επιβεβαίωση της μανίας τους ,καθ ανταμοιβή του εθισμού τους είναι ένα ακόμα πανι μπροστά στα μάτια τους για το ποια είναι η αλήθεια , ο στόχος… ο σκοπός στην Ζωή!

Επιλέγουν οι ομάδες να «πληρώνονται» αντι να γνωρίσουν!

Το πέπλο του θεάτρου , ένα θέατρο ανταμειβων ώστε να μην δεις την πραγματική παράσταση!

Μέσα σε αυτές τις ομάδες …σκόρπιοι είναι οι άνθρωποι της διαδικασίας …οι άνθρωποι που η ψυχή τους αποζητά την δημιουργία αλλά συνάμα και την ομορφιά , αποζητά το θαυμαστό αλλά όχι άπρεπα , όχι αζυγιστα ,ακανόνιστα…αποζητά το θαυμαστό μέσα από κανόνες …κανόνες που κάνουν το κάθε παιχνίδι να έχει ουσία , ιδέα, άξια , ιδιότητα ,θαυμασμό!

Το ευ αγωνίζεσθε , η σωστή λειτουργία , η μαθηματική αξία , το αγνό συναίσθημα , η πραγματική αγάπη , το θαύμα ..είναι μέσα σε αυτό το παιδί που σε δημιούργησα για να προστατέψεις ! …. Ο Αχιλλέας στατησε για λίγο το παιχνίδι και μας χαμογέλασε !

Αυτός ο μικρός κατάλαβε νωρίς μέσα από το παιχνίδι σε δυο καθρέφτες ότι όλα είναι ένα ψέμα …που πρέπει πάση θυσία να μην ξεχάσουμε να το υπενθυμίσουμε στους αλλους !!…

Στο μέλλον της ανθρωπότητας δυο δυνάμεις θα συγκρουστούν , οι δυνάμεις της διαδικασίας και οι δυνάμεις του αποτελέσματος !

Οι μεν έχουν φως η δε όχι , η μεν έχουν ψυχή η δε όχι … !

Καμία ψυχή φωτεινή δεν μπορεί να συνυπάρξει σε σώμα που δεν έχει ιδανικά και κανόνες ,…καμία ψυχή δεν μπορει να συνεχίζει να λάμπει αν δεν έχει υιοθετήσει μέσα της την περίπτωση και της απώλειας … την περίπτωση της ήττας … την περίπτωση της θυσίας …και όλα αυτά αν οι κανόνες ιδανικά ,τα θεμέλια του κτίσματος της ψυχής κινδυνεύσουν!!

Αφύπνιση μπορούν να λάβουν μόνο όσοι είναι ικανοί να βιώνουν το σωστό και τον κανόνα και όχι να πράττουν το «σωστό» και τον «κανόνα» χωρίς μετουσίωση και αντίληψη!

Ένα καρβέλι ψωμί μπορούν να το πουλήσουν όλοι , ένα καρβέλι ψωμί μπορει να το χαρίσει σε έναν πεινασμένο μόνο η ψυχή που νοιώθει … φούρναρης που θα βρει τον τρόπο να ταΐσει τους φτωχούς όμως θα είναι λιγοι…και μόνο οι φορείς της διαδικασίας !!!

Πρέπει να κατανοήσεις της διαφορές του φαίνεσθαι με το εισαι , την διαφορα του υπάρχω με το εγώ ειμί , την διαφορά της ευθύνης και της διαδικασίας απέναντι στον κόσμο που στολίζεις με την Ζωή που επιλέγουν να ζήσουν οι «τυφλοί» στην ψυχή !

Οι φυλακή του κόσμου μας έχει φροντίσει με επαίνους και ανταμοιβές να κοιμίζει της μπαταρίες της ! Έχει φροντίσει να κρύψει επιμελώς αυτούς που ουσιαστικά είναι οι κολόνες , η κόλλα αυτής της κοινωνίας !

Έχει φροντίσει να χαμηλώσει τον πήχη σε επίπεδο φαστ φουντ και ταινίας του Χόλιγουντ θέλοντας να απομακρύνει όλους … όλες τις ομάδες ..από τους παρείσακτους και επικίνδυνους ανθρώπους που είναι ικανοί να ξεθεμελιώσουν αυτή την φυλακή!

Θα έπρεπε οι άνθρωποι να κατανοήσουν αν έχουν επιλέξει να ανατριχιάζουν στην θέα ενός όμορφου αυτοκίνητου η στη αντίληψη μιας πράξης με ανιδιοτέλεια , με ηρωισμό , με διαδικασία!

Κανένα θαυμαστό έργο στον κόσμο τούτο δεν έγινε με το σύστημα ..αποτέλεσμα … ότι και να γίνει αποτέλεσμα …! Γιατί τα πάντα είναι αποτέλεσμα σε αυτήν την μήτρα φύση …σε αυτό το σύμπαν που όπου και να κοιτάξεις θα βρεις ένα χώρο να κινηθείς !

Η ουσία είναι λοιπόν ότι έπρεπε να γίνω αυτός που θα φέρει την νέα αφύπνιση , την νέα πληροφορία , ώστε η νέα γενιά που έρχεται να πατήσει σε σωστές βάσης για να ξεπεράσει το πέπλο της ανταμοιβής και της κληρονομιάς ενός κόσμου που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας λάκκος με σκατά!

Χτίζουμε σε λάθος βάσης την αλλαγή που χρειάζεται η ανθρωπότητα , χτίζουμε το έξω ενώ το πρόβλημα είναι στο μέσα !

Αυτή την ουσία σε δημιούργησα να υπερασπίσεις και να προστατέψει !

Ο Κάρλος απλα με κοιτούσε με αγάπη …είναι η μοναδική στιγμή στο δάσος μας που μπορούμε να μην εκτελούμε τις εντολές μας … είναι η στιγμή που ο Κάρλος είναι το πειθήνιο όργανο μου και οχι εγώ ο Στρατιώτης του!

Ο λύκος με σκουντουσε εδώ και ώρα …ήθελε να γυρίσει στο βασίλειο του …εκεί που ο ονειροκοσμος έχει γίνει μια άλλη πραγματικότητα για να μπερδεύει σαν καθρέφτης τον σκατοψυχη ..!

Να τον εμπιστεύεστε τον μαύρο λύκο…είναι εδώ για να προστατέψει ! Θα έρθει σε πολλούς από εσάς σύντομα για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει…

Πότε πιστεύεις ότι θα γίνει η έκρηξη αυτής της γνώσης , του ιού συμπεριφοράς και αξιών που θες να υιοθετήσουν οι άνθρωποι ..με ρώτησε ο Κάρλος !

Ο Αχιλλέας σταμάτησε μπροστά μας ακριβως … ένας τριπλός καθρέφτης … χαμογέλασε … !

Γύρισε προς τον Κάρλος … Μια μέρα θα γίνω θεραπευτής … του είπε !

Το γνωρίζω Μικρέ μου ..απαντήσαμε και οι δυο!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


Πηγή