Τρέξτε να ψωνίσετε ΖΑRA, MANGO κλπ. Οι προσφορές είναι μεγάλες σαν τη δυστυχία των παιδιών που παράγουν τα εμπορεύματά τους.

wpid-wp-1477411010388.jpeg


15χρονα προσφυγόπουλα δουλεύουν στην Τουρκία στα κάτεργα του ZARA, MANGO, ASOS 12 ώρες την ημέρα για ένα δολλάριο την ώρα σε άθλιες συνθήκες. Έτσι μπορεί να καταλάβει και ο πλέον ηλίθιος γιατί δεν τελειώνει αυτός ο πόλεμος. Τζάμπα εργατικό δυναμικό προς όφελος της πλουτοκρατίας και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού.
Δεν είναι τυχαίο αυτή τη στιγμή που διαλύουν την «ζούγκλα» στο Καλάι τα περίπου 1.300 ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας μέχρι 13 χρόνων ζητήθηκε να πάνε στην Μεγ. Βρετανία, χώρα που κατεξοχήν οικοδομήθηκε στις πλάτες των υπόδουλων αποικιών.
Για όποιον λοιπόν απορεί γιατί δεν λήγει ο πόλεμος, για οποίον απορεί γιατί δεν μπορεί ολόκληρη Ευρώπη να διαχειριστεί τους πρόσφυγες όπως επιβάλλουν οι διεθνείς συνθήκες, η απάντηση είναι μία. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Αυτό που θέλει είναι η απόλυτη εξαθλίωση με σκοπό την άγρια εκμετάλλευση προς όφελος πάντα της οικονομικής ολιγαρχίας. Και φυσικά κοντά στα ξερά θα καούν και τα χλωρά.
Ο εργασιακός μεσαίωνας χτυπά την πόρτα όλων μας και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΖΑRA, MANGO κλπ, οι προσφορές είναι μεγάλες σαν τη δυστυχία των παιδιών, που παράγουν τα εμπορεύματά τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Πηγή